ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Κρίσιμες οι ευρωεκλογές του Ιουνίου

Petite Perle 300×250

Με συμμετοχή πλήθους μελών, πραγματοποιήθηκε η χθεσινή διευρυμένη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Ε.Π. Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας (ΝΟΔΕ), με παρουσία του π.Βουλευτή ΝΔ Νότιου Τομέα Αθήνας, π. Εκπροσώπου Τύπου και μέλους της κεντρικής επιτροπής εκλογικού αγώνα του κόμματος για τις Ευρωεκλογές κ. Τάσο Γαϊτάνη, στα γραφεία της οργάνωσης.

Τόσο από τον πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. κ. Βαγγέλη Καρκανάκη όσο και από τον κ. Γαϊτάνη Τάσο, τονίστηκε για μια ακόμη φορά η κρισιμότητα των επικείμενων Ευρωεκλογών του Ιουνίου και η πολιτική σημασία του αποτελέσματος τους, για την πολιτική σταθερότητα και σοβαρότητα που αποτελούν προϋπόθεση για την συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας της χώρας.

Εκτενής αναφορά έγινε για την δυνατότητα που δίνεται για πρώτη φόρα στους μόνιμους κατοίκους του εξωτερικού συμπατριώτες μας αλλά και σε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία μέσω της επιστολικήςψήφου, με μόνη προϋπόθεση να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση μέσω της σχετικής πλατφόρμας μέχρι την 29η Απριλίου.

Επιβεβαιώθηκε από όλα τα παριστάμενα στελέχη, η ετοιμότητα και η εγρήγορση των τοπικών οργανώσεων και των μελών, αλλά και η αισιοδοξία για το αποτέλεσμα και αυτής της εκλογικής μάχης για την Νέα Δημοκρατία.

Συζητήθηκαν ακόμα οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και βέβαια με την ευκαιρία της παρουσίας του κ. Γαϊτάνη, οργανωτικά θέματα που αφορούν στην καλύτερη λειτουργία των κομματικών οργανώσεων και απασχολούν τα τοπικά στελέχη.

Η συνεδρίαση έκλεισε με διαλογική συζήτηση για οργανωτικά θέματα και προγραμματισμό δράσεων για το αμέσως προσεχές διάστημα.

 

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ