Τα παιδιά του Μαλεβιζίου ξανά στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου (φωτογραφίες)

Μετά τον παγκόσμιο τίτλο στο Ζίου Ζίτσου η Τόνια Καλλιγιαννάκη σκέφθηκε Πανελλήνια Πρωταθλήτρια και στο Παγκράτιο - Χάλκινό μετάλλιο και για τον Νίκο Φουλέ από το Φόδελε

Petite Perle 300×250

Δύο ακόμα εκπρόσωποι από την νέα και πολλά υποσχόμενη γενιά του Μαλεβιζίου διακρίθηκαν στο 28ο Πανελλήνιο Πρωταθλήμα Παγκρατίου Αθλήματος που πραγματοποιήθηκε στο κελιστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου Αγίας Βαρβάρας Αττικής,  ανεβαίνοντας η μία εξ αυτών στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Της Χρυσούλας Καλλιγιαννάκη

Η γνωστή πλέον για τις επιδόσεις Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ζίου Ζίτσου Τόνια Καλλιγιαννάκη που κατάγεται από τον Κρουσώνα, τα κατάφερε ξανά κατακτώντας και τον τίτλο της Πανελλήνιας Πρωταθλήτριας Παγκρατίου Αθλήματος στον αγώνα Ημιεπαφής νεανίδων -63 κιλών. Στην ίδια διοργάνωση κατάφερε να κερδίσει και το ασημένιο μετάλλιο Κάτω Παγκράτιο (νεανίδων -63 κιλών). 
Το Μαλεβίζι όμως πανηγυρίζει και για το χάλκινο μετάλλιο του Νικολάου Φουλέ που κατάγεται από το Φόδελε στον αγώνα Ημιεπαφής, ενώ βρέθηκε και στην 5η θέση της κατάταξης στο Κάτω Παγκράτιο.


Και οι δύο αθλητές αγωνίζονται με την ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Μαχητικών Τεχνών «Φιλόνικος», που κατέκτησαν συνολικά 7 μετάλλια και σημείωσε ξανά μεγάλη επιτυχία. όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες οι αθλητές αγωνίστηκαν φορώντας τις στολές του Παγκράτιου. Αντίστοιχές στολές φορούν και οι διαιτητές των αγώνων.

Το Πανελλήνιο Πρωταθλήμα Παγκρατίου Αθλήματος πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 19,2021 Απριλίου στην Αθήνα με την συμμετοχή 44 Συλλόγων και 730 αθλητών.
Επιπλέων από δύο χρυσά μετάλλια κατέκτησε για την Κρήτη και τον «Φιλόνικο», η Βάσω Ριζάκη και η Κατερίνα Βερυκοκίδη.


«Πολλά Συγχαρητήρια για άλλη μία φορά ανήκουν σε όλους μού τους αθλητές για τους άψογους αγώνες…την ψυχή…το πάθος και το αγωνιστικό πνεύμα που επέδειξαν σε κάθε αγώνα! Μπράβο στους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά τους και το άθλημα μας!», δήλωσε ο προπονητής του Φιλόνικός Αλέξης Ζαϊμάκης.

Οι αθλητές έχουν σύντομά ένα ακόμη ραντεβού στον αγωνιστικό στίβο στις 27-28 Απριλίου στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κρήτης Jiu jitsu που θα γίνει στο Ρέθυμνο. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου που θα γίνει στο Ηράκλειο τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Θέματα Φωνής - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ