Τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 25 Απριλίου

Petite Perle 300×250

Ο Ερμής σήμερα επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Κριού και σιγά – σιγά επανερχόμαστε στους φυσιολογικούς ρυθμούς στις επικοινωνίες μας, προσπαθώντας να «συμμαζέψουμε» τα στραβάδια που προέκυψαν το περασμένο χρονικό διάστημα

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Πέμπτη, Κριέ, με την Σελήνη στον Σκορπιό να δημιουργεί ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη, ενώ ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος, ενισχύοντας την αποτελεσματική επικοινωνία. Μάλλον, για εσένα βγήκε το 'ουράνιο τόξο' μετά από την μπόρα των τελευταίων ημερών. Σήμερα θα ασχοληθείς με θέματα που προάγουν την αυτογνωσία και την πνευματική ανάπτυξη, ενώ θα επιλύσεις παρεξηγήσεις και θα λάβεις δυναμικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου, καθώς και κάποιοι εσωτερικοί προβληματισμοί, σιγά – σιγά επιλύονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις την απαιτούμενη την ενέργεια και θέληση για να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Είναι η ιδανική στιγμή να επιδιώξεις να ενδυναμώσεις τα αισθηματικά σου, ακούγοντας το ένστικτό σου που σε βγάζει ασπροπρόσωπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την ορθόδρομη κίνηση του Ερμή η διαύγεια σκέψης και η λογική σου αναδεικνύονται, βοηθώντας σε να προωθήσεις τις επαγγελματικές σου προσπάθειες και να διαχειριστείς οικονομικά ζητήματα με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Πέμπτη, Ταύρε και η Σελήνη στον Σκορπιό φωτίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου μέσα από ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Άρη, ενώ ο Ερμής, ορθόδρομος πλέον, ενισχύει την διαύγεια και την επικοινωνία και των σκέψεών σου. Η ημέρα σε προκαλεί να επικεντρωθείς στην βελτίωση των διαπροσωπικών σχέσεων και να εξερευνήσεις βαθύτερα συναισθηματικά ζητήματα με ανοιχτή καρδιά και μυαλό. Εργάζεσαι σκληρά για την ενίσχυση της αμοιβαιότητας και της κατανόησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εμβαθύνεις στις ρομαντικές σου σχέσεις, εξερευνώντας τις πραγματικές αισθηματικές σου ανάγκες κι επιθυμίες. Είναι μια ευκαιρία για επίλυση παρεξηγήσεων και για να θέσεις τις βάσεις για μια πιο ανθεκτική σχέση ή για να κάνεις ένα επιτυχημένο φλερτ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που ενδεχομένως να έχεις αποφύγει ή παραμελήσει. Είναι καιρός να αναθεωρήσεις τις προσωπικές σου φιλοδοξίες και να σχεδιάσεις με περισσότερη προσοχή τα επόμενα βήματά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η Πέμπτη φέρνει ευκαιρίες και προκλήσεις, Δίδυμε. Η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Άρη κι εσύ μέσα από κάποιες ανασφάλειες για το αύριο, θέτεις πιο προσεκτικούς στόχους στην εργασία και την καριέρα σου. Παράλληλα, κάνεις κινήσεις που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ευεξία. Δρας με πάθος και αποφασιστικότητα για να πετύχεις. Ο Ερμής, σε ορθόδρομη πορεία, υπογραμμίζει τη σημασία της επικοινωνίας και της κοινωνικότητας, ειδικά σε θέματα που αφορούν φιλίες και κοινωνικούς στόχους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ημέρα μπορεί να φέρει ένταση αλλά και πάθος, στα αισθηματικά σου, ανεξάρτητα από την κατάστασή σου. Σήμερα πρόκειται να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με ενθουσιασμό, διερευνώντας νέους τρόπους για να βαθύνεις τις προσωπικές σχέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής σε ορθή φορά σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου και να βελτιώσεις την επικοινωνία στον εργασιακό χώρο, προωθώντας τις ιδέες σου με σαφήνεια και πειθώ. Μαζί, κατανοείς ποιοι πραγματικά είναι οι στόχοι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καλωσορίζεις στην Πέμπτη, Καρκίνε, με την Σελήνη στον Σκορπιό να ρίχνει φως στον τομέα της δημιουργικότητας και του πάθους σου μέσα από ένα τρίγωνο με τον Άρη. Το αστρολογικό σκηνικό σήμερα, υπόσχεται μια ημέρα γεμάτη ενθουσιασμό και δυναμισμό, προσκαλώντας σε να εκφράσεις τον εαυτό σου με ειλικρίνεια και δημιουργικούς τρόπους. Συνιστάται να αφεθείς στις επιθυμίες σου και να επενδύσεις σε ανθρώπους και δραστηριότητες που σε κάνουν πραγματικά ευτυχισμένο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τρίγωνο μεταξύ Σελήνης και Άρη ενισχύει την ανάγκη σου για ειλικρινή επικοινωνία, αφοσίωση και παθιασμένες επαφές. Άφησε τον εαυτό σου να ζήσει πλήρως τις στιγμές αγάπης και ζεστασιάς κι αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να κοινωνικοποιηθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή στον τομέα της καριέρας σου δωρίζει νέες ευκαιρίες για πρόοδο και ανάπτυξη. Παράλληλα προσαρμόζεσαι σε νέες συνθήκες με ευελιξία και δημιουργικότητα, ενώ γίνεσαι πιο αποφασιστικός.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα Πέμπτη, Λέοντα, η δυναμική όψη τριγώνου μεταξύ της Σελήνης στον Σκορπιό με τον Άρη φωτίζει τον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας και των βαθύτερων συναισθημάτων σου. Η ημέρα σε προσκαλεί να ασχοληθείς με τις προσωπικές σου σχέσεις και τον εσωτερικό σου κόσμο. Καλό είναι να επικεντρωθείς στην ενίσχυση των οικογενειακών δεσμών και να δημιουργήσεις μια αίσθηση ασφάλειας και ζεστασιάς στον προσωπικό έως και τον επαγγελματικό σου χώρο, κτίζοντας γερά θεμέλια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τρίγωνο μεταξύ Σελήνης και Άρη αποκαλύπτει την ανάγκη σου για έντονες και μεταμορφωτικές εμπειρίες στις προσωπικές σχέσεις. Μαζί, η ορθή πορεία, πλέον, του Ερμή, ενδυναμώνει την επικοινωνία σου και σε βοηθά να έχεις έναν επιτυχημένο ερωτικό διάλογο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή σε ενθαρρύνει να εκφράσεις τις σκέψεις σου με σαφήνεια και να αναζητήσεις νέες γνώσεις. Είναι μια περίοδος κατάλληλη για να κάνεις βήματα προς την επίτευξη των επαγγελματικών σου στόχων με αυτοπεποίθηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Καθώς υποδέχεσαι την Πέμπτη, Παρθένε, η Σελήνη στον Σκορπιό σε επικεντρώνει στον τομέα της επικοινωνίας και της μάθησης με ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Άρη. Η ημέρα σου προσφέρει την απαιτούμενη ενέργεια για να ενισχύσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να εκφράσεις τις σκέψεις σου με θάρρος και ειλικρίνεια, χάρη στην ορθόδρομη πορεία του Ερμή. Σήμερα, η επικοινωνία σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, ενώ παράλληλα θα νιώσεις την ανάγκη να συνδεθείς σε βαθύτερο επίπεδο με τους ανθρώπους γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η συναισθηματική διαύγεια και η επιθυμία για στενότερη επαφή στα ερωτικά κυριαρχούν. Εκμεταλλεύσου αυτή την ευνοϊκή ημέρα για να ενισχύσεις τις σχέσεις που έχουν πραγματική σημασία για σένα, είτε πρόκειται για ρομαντικές είτε για πλατωνικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόκειται να διερευνήσεις νέες ιδέες και να αναζητήσεις βαθύτερη κατανόηση σε ζητήματα που αφορούν την επαγγελματική σου ανάπτυξη και τα οικονομικά σου. Μπορείς να εφαρμόσεις στρατηγικές που βασίζονται στην προσεκτική ανάλυση, αξιοποιώντας την ικανότητά σου για λεπτομερή σχεδιασμό.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Πέμπτη, Ζυγέ, για εσένα είναι άριστη ώστε να ασχοληθείς με τη δουλειά και τα χρήματά σου, καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό δημιουργεί ένα τρίγωνο με τον Άρη. Μαζί επικεντρώνεσαι στους τομείς των προσωπικών αξιών και της καθημερινής σου ρουτίνας.Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή, απέναντί σου, στον Κριό, από σήμερα, σηματοδοτεί την έναρξη μίας θαρραλέας περιόδου. Αυτό για εσένα σημαίνει ότι έφτασε η ιδανική στιγμή να εστιάσεις στη βελτίωση της προσωπικής σου ζωής και να δράσεις με σκοπό την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και των σχέσεών σου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επικρατεί η ανάγκη για αρμονία και ισορροπία στα αισθηματικά σου. Είναι μια ευκαιρία να επιδιώξεις την ενίσχυση της συναισθηματικής σύνδεσης και της κατανόησης με τον σύντροφό σου, ή το άτομο που θέλεις να βάλεις στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη για επανεξέταση και ενδεχομένως επαναδιαπραγμάτευση συνεργασιών και εταιρικών σχέσεων. Από εδώ και στο εξής επικοινωνείς με σαφήνεια και να είσαι έτοιμος να κάνεις τις απαραίτητες προσαρμογές στα επαγγελματικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Καθώς ξεκινάει η Πέμπτη, Σκορπιέ, βρίσκεσαι στο επίκεντρο, με τη Σελήνη στο ζώδιο σου να σχηματίζει ένα ευεργετικό τρίγωνο με τον Άρη. Η όψη αυτή φέρνει στο προσκήνιο ευκαιρίες να μεγεθύνεις την προσωπική σου δύναμη και να εκφραστείς δημιουργικά. Είναι μια στιγμή που η παθιασμένη φύση σου αναμένεται να ανθίσει, οδηγώντας σε προς νέες περιπέτειες και δημιουργικές εξερευνήσεις. Αν έχεις παιδάκια, περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί και βρίσκετε χόμπι που να σας αρέσουν από κοινού.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ημέρα σου κρύβει υποσχέσεις για έντονες και βαθιές συναισθηματικές εμπειρίες στα ερωτικά σου. Οι διελεύσεις της ημέρας σε καλούν να εκδηλώσεις την αγάπη και το πάθος σου με τρόπο που θα εμπνεύσει και θα εμβαθύνει τις σχέσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από σήμερα κάνεις ξεκαθαρίσματα στις επαγγελματικές συνεργασίες, ενώ τακτοποιείς πιο αποτελεσματικά τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Μάλιστα, ξεκινά μία πιο ευνοϊκή περίοδος για τα οικονομικά σου, εντοπίζοντας καινούριες πηγές εσόδων ή εργάζεσαι πιο αποδοτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, καθώς φτάνει η Πέμπτη, σε προσκαλεί να βυθιστείς στα βαθύτερα νερά της συνειδητότητάς σου, με τη Σελήνη στον Σκορπιό να σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Άρη. Αυτή η αρμονική όψη ενισχύει την εσωτερική σου δύναμη και την έντονη επιθυμία για προσωπική μεταμόρφωση και αυτογνωσία. Παράλληλα, ο Ερμής εισέρχεται σε ορθή πορεία, ανατρέποντας μία επανασύνδεση, αλλά κινητοποιώντας σε να κοιτάξεις μπροστά. Τυχόν διαφωνίες με τα παιδάκια σου, πλέον επιλύονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εκτός από μία πιθανή ανατροπή σε ζητήματα επανασυνδέσεων, το τοπίο στα αισθηματικά σου μοιάζει να ξεκαθαρίζει. Καταλαβαίνεις τις απαιτήσεις σου από τον έρωτα, ανεξάρτητα από το αν είσαι μόνος ή σε σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Πέμπτη σε καλεί να επανεξετάσεις και να επαναπροσδιορίσεις τα δημιουργικά σου εγχειρήματα και τις επιδιώξεις σου στον επαγγελματικό τομέα. Καλό θα είναι να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου με περισσότερη σαφήνεια ώστε να προσελκύσεις ευκαιρίες που αντηχούν με την πραγματική σου φύση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, αυτή η Πέμπτη σε προτρέπει να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου και να αναζητήσεις βαθύτερες συνδέσεις με τον κοινωνικό σου κύκλο. Η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Άρη, ενθαρρύνοντας την ενεργή σου συμμετοχή σε ομάδες και κοινότητες που μοιράζεσαι κοινά ενδιαφέροντα και στόχους. Η ορθοδρομή του Ερμή από σήμερα κι έπειτα προμηνύει την έναρξη μίας περιόδου όπου επιλύεις οικογενειακές παρεξηγήσεις, ενώ αν θέλεις να μετακομίσεις ή ανακαινίσεις το χώρο σου, το διάστημα σε ευνοεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το αστρολογικό σκηνικό σε καλεί να εστιάσεις στη δημιουργία σταθερών και ουσιαστικών σχέσεων. Ενισχύει την επιθυμία σου για εντιμότητα παροτρύνοντάς σε να διαπραγματευτείς τις ανάγκες σου με σαφήνεια και αποφασιστικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να αναθεωρήσεις τις επαγγελματικές προτεραιότητές σου και να βρεις νέους τρόπους για να βελτιώσεις την ποιότητα της καθημερινής σου ζωής, ενώ παράλληλα επιδιώκεις τους στόχους σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Έφτασε μια Πέμπτη γεμάτη προοπτικές, Υδροχόε μου. Η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Άρη, φέρνοντας στην επιφάνεια τις φιλοδοξίες σου και την επιθυμία σου για οικονομική σταθερότητα. Η ορθοδρομή του Ερμή από σήμερα σε βοηθά να επικοινωνήσεις πολύ πιο αποτελεσματικά με τον περίγυρό σου, επιλύοντας παλιές παρεξηγήσεις κι αποκαθιστώντας σχέσεις και συνεργασίες. Είναι μια ιδανική ημέρα για να δράσεις προς την επίτευξη των στόχων σου, με πάθος και δύναμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν φαίνεται να σε ενδιαφέρουν και τόσο τα αισθηματικά σου, σήμερα, αφού η επικέντρωσή σου βρίσκεται στην γενικότερη επικοινωνία σου με το περιβάλλον. Μέσα σε αυτό, θα αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις ή θα κάνεις ένα επιτυχημένο φλερτ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή σου δίνει τη δύναμη να εκφραστείς πιο αποτελεσματικά και να προωθήσεις τις ιδέες σου στα επαγγελματικά. Μπορείς, μαζί, να διευρύνεις το δίκτυό σου και να εξερευνήσεις νέες ευκαιρίες που μπορούν να σε προωθήσουν.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ, η Πέμπτη αυτή είναι γεμάτη υποσχέσεις κι εσωτερική δύναμη. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό να σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, η εσωτερική σου δύναμη και η περιπετειώδης φύση σου ενισχύονται, καθοδηγώντας σε προς καινούριες εμπειρίες και προσωπική αναζήτηση. Η ορθοδρομή του Ερμή από σήμερα σηματοδοτεί την έναρξη μίας περιόδου όπου αισθάνεσαι οικονομική ασφάλεια. Είναι μια ημέρα για να αγκαλιάσεις το πάθος σου για μάθηση και να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου, καλλιεργώντας μία θετική ψυχολογία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ενέργεια της Σελήνης και του Άρη σε ενθαρρύνει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με ένα πιο τρυφερό τρόπο, προσελκύοντας πρόσωπα που αντηχούν με τις βαθύτερες επιθυμίες της ψυχής σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο τομέας των προσωπικών σου πόρων ενισχύεται και νιώθεις οικονομική σταθερότητα. Μπορείς να αναμένεις ευκαιρίες για επιστροφές χρημάτων ή την εύρεση χαμένων αντικειμένων που θα ενισχύσουν την οικονομική σου ευημερία.

oroskopos.gr

Lifestyle - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ