Δήμος Μαλεβιζίου: Σήμερα η δεύτερη λογοδοσία – Τα θέματα που θα τεθούν

Petite Perle 300×250

Στην  δεύτερη λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα  Παρασκευή 26 Απριλίου στις 6:30 το απόγευμα είναι στραμμένο το ενδιαφέρον όχι μόνο των συμμετεχόντων αλλά και των δημοτών.

Κάποια από τα θέματα που σύμφωνα με πληροφορίες θα τεθούν σήμερα αφορούν στα έργα που εκτελούνται και όσα προγραμματίζονται, στη ΔΕΥΑΜ, στα προβλήματα της καθημερινότητας που συνεχίζουν να είναι πολλά, στις δραστηριότητες αθλητικές και άλλες που προσφέρει ο Δήμος στους δημότες, το καταδυτικό πάρκο της Αγίας Πελαγίας και άλλα.
Προκειμένου μάλιστα αυτή να είναι αποτελεσματική και να έχει ουσιαστικό χαρακτήρα σύμφωνα με τις πρόσφατες αλλαγές που έγιναν στη διαδικασία από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λευτέρη Καλλέργη, οι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι συμβουλίων δημοτικών κοινοτήτων, καθώς και οι Πρόεδροι δημοτικών κοινοτήτων  έλαβαν εγκαίρως  πρόσκληση προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα για τα θέματα που επιθυμούν να θέσουν.

Σύμφωνα με αυτές οι ερωτήσεις – αιτήματα που υποβάλλονται γραπτά θα μπορούν να υποστηριχθούν και προφορικά από αυτόν που τα υπέβαλλε, ενώ αφού δοθεί απάντηση, θα υπάρχει και η δυνατότητα δευτερολογίας.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ