Παύλος Μπαριτάκης: Η Ολυμπιάδα Ρομποτικής επιβεβαιώνει τα βήματα προόδου σε τεχνολογικό επίπεδο

Στα εγκαίνια των εκθέσεων, στα πλαίσια της 3η Ολυμπιάδας Ρομποτικής ο Δήμαρχος Βιάννου

Petite Perle 300×250

Στα εγκαίνια των εκθέσεων που έγιναν στα πλαίσια της 3ης Ολυμπιάδας Ρομποτικής, η οποία πραγματοποιείται στο Ηράκλειο, βρέθηκε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης.

 

Ο κ. Μπαριτάκης επισκέφθηκε τους χώρους όπου πραγματοποιούνται οι εκθέσεις, οι οποίες αφορούν, μεταξύ άλλων, τα τοπικά Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης, την Οικοτεχνία, αλλά και τις επιχειρήσεις Καινοτομίας.

 

Ο Δήμαρχος Βιάννου, μιλώντας για την «Μινωική Ολυμπιάδα Ρομποτικής» είπε μεταξύ άλλων πως πρόκειται για ένα κορυφαίο γεγονός, με παγκόσμιο θετικό αντίκτυπο για την Κρήτη.

 

«Η 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, στην οποία μετέχουν συνολικά 3.500 διαγωνιζόμενοι από 36 χώρες, είναι μια διεθνής διοργάνωση, που αντικατοπτρίζει τα βήματα προόδου, τα οποία έχουν γίνει σε τεχνολογικό και επιστημονικό επίπεδο στην Κρήτη και την Ελλάδα γενικότερα.

Οι συμμετοχές είναι αναμφίβολα υψηλού επιπέδου και πραγματικά το όλο εγχείρημα, είναι άκρως εντυπωσιακό», είπε ο κ. Μπαριτάκης, που έδωσε συγχαρητήρια στον Ελληνικό Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, την Περιφέρεια Κρήτης, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθώς και την Αναπτυξιακή Ηρακλείου για την συνολική διοργάνωση της Ολυμπιάδας Ρομποτικής.

 

 

 

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ