Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι σημερινοί αγώνες των playoff της Σουπερ-Λιγκ

Petite Perle 300×250

Οι «μάχες» για τον τίτλο συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, καθώς απόψε είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή της 8ης αγωνιστικής.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στην «Τούμπα» (19:30) σε ένα «do or die» ντέρμπι «Δικεφάλων» για τον ίδιο, ενώ ο «πληγωμένος» Παναθηναϊκός καλείται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στον Άρη στο γήπεδο της Λεωφόρου (20:30).

Επίσης, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Εκτός όμως από τα παιχνίδια που αφορούν το γκρουπ του πρωταθλήματος, παιχνίδια είχαμε χθες και για την 6η αγωνιστική των play-out, από τα οποία προέκυψε η δεύτερη ομάδα που υποβιβάστηκε, μία αγωνιστική πριν το φινάλε.

Η Κηφισιά μετά την ήττα με 3-2 στην έδρα της από τον, ήδη υποβιβασμένο, ΠΑΣ Γιάννενα θα επιστρέψει μέσα σε έναν χρόνο από τον προβιβασμό της στη Super League 2.

Την ίδια ώρα ο Βόλος κέρδιζε με 1-0 τον Πανσερραϊκό και ο Παναιτωλικός με το ίδιο σκορ τον Ατρόμητο και εξασφάλιζαν μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ στο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε στο 1-1 με τον ΟΦΗ.

Αναφορικά με το πρόγραμμα αξίζει να σημειωθεί πως η πρόκριση του Ολυμπιακού στην τελική «τετράδα» του Κόνφερενς Λιγκ οδήγησε σε αλλαγές σχετικά με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο τελευταίων αγωνιστικών αλλά και του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Συγκεκριμένα, το εξ αναβολής ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των playoffs στην «Τούμπα», ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαΐου, αντί για Τετάρτη 1/5, λόγω του πρώτου αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την Άστον Βίλα (2/5) στο «Βίλα Παρκ».

Επιπλέον, εξαιτίας της ρεβάνς με τους «Villans» (9/5), μεταφέρθηκε ολόκληρη η  αγωνιστική των πλέι οφ, από τις 8/5, για την Τετάρτη 15 Μαΐου. Σύμφωνα με τις παραπάνω αλλαγές, η αυλαία του πρωταθλήματος θα «πέσει» την Κυριακή 19 Μαΐου, ενώ ο τελικός ο Κυπελλούχος Ελλάδας για τη σεζόν 2023/24 θα γίνει γνωστός στις 25/5.

Το φινάλε των playoffs περιλαμβάνει «αιώνιο» ντέρμπι στη Λεωφόρο, ντέρμπι Θεσσαλονίκης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και την επίσκεψη της Λαμίας στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ να ευελπιστεί να σηκώσει το τρόπαιο και φέτος μέσα στην «OPAP Arena».

πηγή: www.foxbet.gr

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ