
Τα Χανιά επέστρεψαν έτσι στις επιτυχίες και διατήρησαν "ζωντανές" τις ελπίδες τους για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.
Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα, κυκλοφόρησε την μπάλα και έπαιξε κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Η υπεροχή της μετουσιώθηκε σε γκολ μόλις στο 19ο λεπτό με τη κεφαλιά του Λεμονή μετά από κόρνερ του Νίλι. Στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου τα Χανιά δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες, αλλά χωρίς να καταφέρουν να σημειώσουν δεύτερο γκολ.
Στο β' ημίχρονο, η Καλαμάτα πίεσε ψάχνοντας για την ισοφάριση, αλλά τα Χανιά στο 84′ σφράγισαν τη νίκη με το γκολ του Ελευθεριάδη μετά από εντυπωσιακή προσπάθεια του Γιώργου Μανουσάκη.
Από την άλλη ο Γιούχτας μετά τη σημερινή του ήττα με 1-0 από το Αιγάλεω βρίσκεται στο -7 από την αποφυγή της επικίνδυνης ζώνης.
Σάββατο (27/04)
Διαγόρας – Παναθηναϊκός Β' 0-0
Κυριακή (28/04)
Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Β' 1-0
Αιγάλεω – Γιούχτας 1-0
Η βαθμολογία
6. Διαγόρας 27
7. Αιγάλεω 25
8. Παναχαϊκή 24
——————–
9. Παναθηναϊκός Β' 20
10. Γιούχτας 17
11. Ολυμπιακός Β' 1
Επόμενη αγωνιστική (8η)
Γιούχτας-Παναθηναϊκός Β'
Αιγάλεω-Ολυμπιακός Β'
Παναχαϊκή-Διαγόρας