ΣΑΣΜΟΣ: Η Μαρίνα απασφαλίζει κι είναι έτοιμη να καταδώσει το Μαθιό για το φόνο του Στεφανή !

Petite Perle 300×250

Δείτε απόψε, Μ.Τρίτη 30 Απριλίου στις 21:00

Περίληψη 117

Η είδηση του θανάτου της Εύας, φέρνει αναταραχή και συγκρούσεις στο χωριό. Ο Παντελής έχει αντίρρηση να τη θάψουν στα χώματά τους. Ο Παύλος υποψιάζεται ότι τα λεφτά για τον θάνατο του Σπύρου τα έδωσε η Εύα πριν πεθάνει εκ μέρους των Σταματάκηδων. Γιώργος, Θοδώρα έρχονται πιο κοντά, ενώ και η σχέση Χρήστου, Στέλλας δείχνει να ωριμάζει. Την ίδια στιγμή η Ντίνα φαίνεται να τα ξαναβρίσκει με τον Βαγγέλη. Η Μαρίνα μετά την αποκάλυψη πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, απασφαλίζει και είναι έτοιμη να τον καταδώσει, ενώ η σχέση της με την οικογένειά της φτάνει σε ρήξη.

Δείτε το sneak preview εδώ : Η Μαρίνα μετά την αποκάλυψη πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, απασφαλίζει https://youtu.be/j0aifIw4GZs

Δείτε το trailer εδώ: https://youtu.be/ObQg1CQeHy0

ΣΑΣΜΟΣ

Κατάλληλο για άνω των 12 ετών

Ερωτική δραματική σειρά ελληνικής παραγωγής 2023-2024

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου

Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου

Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Πέννυ Παπαγεωργίου, Τιμόθεος Θάνος.

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

 

Lifestyle - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ