Απολογείται ο νονός για την σεξουαλική κακοποίηση του βαφτιστηριού του

Ανάρμοστη συμπεριφορά και σε δύο κορίτσια

Petite Perle 300×250

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα ο 50χρονος που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά το βαφτιστήρι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι στον εισαγγελέα όπου του άσκησε ποινικές διώξεις για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη και ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα.

Την ίδια ώρα φέρει διώξεις και για πορνογραφία ανηλίκων με τη μορφή παραγωγής και κατοχής μέσω πληροφοριακών συστημάτων, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία που έκανε ο 18χρονος ότι ο νονός του τον κακοποιούσε σεξουαλικά την περίοδο από το 2006 έως το 2010 δηλαδή από τα 9 του χρόνια μέχρι τα 12.

Την ίδια ώρα σε βάρος του έχει καταθέσει και η αδερφή του 18χρονου και ένα ακόμα κορίτσι 17 ετών, την οποία φέρεται να είχε προχωρήσει σε ανάρμοστες πράξεις εναντίον τους όταν τα δύο κορίτσια ήταν 5 ετών. Πρόκειται για την αδελφή άλλου βαφτιστηριού του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από έρευνες στο σπίτι του οι αστυνομικοί εντόπισαν βίντεο με τον 50χρονο να ασελγεί σε βάρος ενός από των τριών παιδιών.

 

πηγή:cretapost.gr

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ