Νέο μετάλλιο για τον Ναυταθλητικό Όμιλο Γαζίου Κρήτης (ΝΟΓΚ)

Petite Perle 300×250

Στους αγώνες πραγματοποιήθηκαν συνολικά πέντε ιστιοδρομίες στον κόλπο του Σαρωνικού, με το σκάφος του Ναυταθλητικού Όμιλου Γαζίου να καταλαμβάνει την τρίτη θέση

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης (ΝΟΓΚ) στον Πανελλήνιο Διασυλλογικό Αγώνα Σκαφών Κλάσης J24, που διοργάνωσε ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Βούλας το περασμένο σαββατοκύριακο (27-28 Απριλίου 2024), σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Σκαφών Κλάσης J/24, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Στους αγώνες πραγματοποιήθηκαν συνολικά πέντε ιστιοδρομίες στον κόλπο του Σαρωνικού, με το σκάφος του Ναυταθλητικού Όμιλου Γαζίου, Minoan Spirit, με κυβερνήτη τον Παλλήκαρη Άρη και πλήρωμα τους Κουλαμπά Φλωρεντία, Πετρουλάκη Νίκο, Καρυωτάκη Νίκο και Καμπιτάκη Νίκο, να καταλαμβάνει την τρίτη θέση. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους αγώνες έλαβαν μέρος σκάφη από όλη τη χώρα με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών, μεταξύ των οποίων και οι αθλητές του σκάφους Team EVNIKI του ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγίου Νικολάου, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο.

Οι τρεις πρώτες θέσεις

1η θέση

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές του σκάφους Team EVNIKI με αριθμό ιστίου GRE 5441 με κυβερνήτη τον Αλτσιαδη Δημήτρη και πλήρωμα τους Σιούζο Θανάση, Παπαδόπουλο Στάθη, Νικολαΐδη Άνθιμο, Γερόνη Μανώλη, Στυλίδης Θεόφιλος.

2η θέση

Αργυρό μετάλλιο, τερματίζοντας στη 2η θέση κατέκτησε το σκάφος JMania με αριθμό ιστίου GRE 5367 με κυβερνήτη τον Σωτηρίου Στυλιανό και πλήρωμα τους Κυφίδη Χρήστο, Σκοτίδα Κύνθια, Βέργου Ουρανία, Τριδήμα Κωνσταντίνο.

3η θέση

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές του σκάφους Minoan Spirit με αριθμό ιστίου 5113 με κυβερνήτη τον Παλλήκαρη Άρη και πλήρωμα τους Κουλαμπά Φλωρεντία, Πετρουλάκη Νίκο, Καρυωτάκη Νίκο, Καμπιτάκη Νίκο.

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ