Πρώτη φορά με επιτυχία η Πρωτομαγιά στον Κάμπο του Στρούμπουλα (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Ο κόσμος αγκάλιασε την πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυλίσου

Το εγχείρημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυλίσου να διοργανώσει για πρώτη φορά την ημέρα της Πρωτομαγιάς εκδήλωση στο πανέμορφο Οροπέδιο του Στρούμπουλα έτυχε της αποδοχής του κόσμου, που γλέντησε και χάρηκε αυτή τη ξεχωριστή και καθιερωμένη αργία, βάζοντας στο περιθώριο το άγχος και την  καθημερινότητα.

Το μοναδικό τοπίο του Στρούμπουλα γέμισε από παιδικές φωνές που χάρηκαν το παιγνίδι και τη ξεγνοιασιά, ενώ το κρητικό συγκρότημα των Λευτέρη και Μανούσου Καλλέργη απογείωσε το κέφι με τραγούδι και χορό.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυλίσου, που είχε την ιδέα και την υλοποίηση της εκδήλωσης και φρόντισε να υπάρχουν όλες οι ανέσεις για τις παρέες, όπως τραπεζοκαθίσματα, ψησταριές, ξύλα, ποτά και φυσικά ένα τέλειο σύστημα ήχου από τον ειδικό Κώστα Αθανασάκη.

Από νωρίς βρέθηκε στο χώρο της εκδήλωσης  ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Μαλεβιζίου Άρη Σαλούστρο που κάθισε με την παρέα του και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει ευχές  με τον κόσμο.

Επίσης το δικό τους ξεχωριστό τόνο έδωσαν ο Πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Γρηγόρης Περυσινάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Κουβίδης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Τυλίσου Μανώλης Βασιλάκης, ο τέως Αντιδήμαρχος Θανάσης Κύρκος, οι εφημέριοι Πατήρ Γεώργιος Μαλλιωτάκης, Εμμανουήλ Αστυρακάκης και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Κωνσταντίνα Χαλκιαδάκη.

Η Φωνή Μαλεβιζίου βρέθηκε στον Κάμπο του Στρούμπουλα και σας παραθέτει φωτογραφίες (και από drone) και βίντεο από τη σημερινή ημέρα της Πρωτομαγιάς:

 

Μαλεβιζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ