Στέφανος Κασσελάκης: «Έκλαιγα για ώρες όταν μίλησα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου»

Petite Perle 300×250

«Έκλαιγα για ώρες όταν μίλησα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου», αποκάλυψε ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη του στο Open.

Μιλώντας στην νέα εκπομπή της Άννας Δρούζα, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε άνθρωπος που συγκινείται συχνά και που δεν φοβάται να κλάψει, καθώς όπως υποστήριξε «το να είσαι γενναίος σημαίνει ότι δεν φοβάσαι να δείξεις αίσθημα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συγκεκριμένα τόνισε: «Δεν έχω πρόβλημα να κλαίω, δεν θεωρώ ότι η εικόνα της ανδρείας συνεπάγεται και να μην κλαις, το αντίθετο. Το να είσαι γενναίος σημαίνει ότι δεν φοβάσαι να δείξεις αίσθημα. Συχνά συγκινούμαι μέσω της επαφής με τον κόσμο. Όταν είχα πάει στην Καρδίτσα και είδα τα σπίτια των ανθρώπων να έχουν καταστραφεί από λάσπες. Η πιο ευάλωτη στιγμή μου ήταν όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου, έκλαιγα για ώρες. Ήταν λυτρωτικό και είχα ανάγκη αν και έχω υπάρξει ανεξάρτητος, είχα ανάγκη από τη δική της αποδοχή».

Μιλώντας για την προδοσία ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι «από νωρίς στα 13 μου ένιωσα την προδοσία στην οικογένειά μου. Η οικογένεια μου έζησε την προδοσία από ένα φάσμα προσώπων που ξαφνικά ξέχασαν πόσο τους είχε βοηθήσει, ήταν ένα πολύ σκληρό και τραυματικό μάθημα που με έχει σχηματίσει. Το πιο βαθύ ένστικτο ήταν ότι μπορώ να αντέξω τα πάντα. Όταν ξέρεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και το αντέχεις και ότι βασίζεσαι σε λίγο κόσμο είναι κάτι που δημιουργεί μία σκληράδα μια ανθεκτικότητα».

πηγή: www.reader.gr

 

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ