ΣΑΣΜΟΣ: Η Μαρίνα νιώθει, ακόμη μία φορά, προδομένη

                                Ο Μαθιός παίρνει μια απόφαση που δεν έχει επιστροφή

Petite Perle 300×250

                            

Δείτε ΑΠΟΨΕ, Τετάρτη 8 Μαΐου στις 21:00

Περίληψη 119

Ο Γιώργος με τη Θοδώρα μια μέρα πριν τον γάμο τους πηγαίνουν στην Ευδοκία κι εκείνη κάνει κάτι που αφήνει και τους δύο έκπληκτους. Η Μαρίνα ψάχνει να μοιραστεί με κάποιον την αποκάλυψη για τον Στεφανή, αλλά αυτός που επιλέγει ξέρει ήδη την αλήθεια και για μια ακόμη φορά νιώθει προδομένη. Η Σάντρα ετοιμάζεται να πάει στην λέσχη, αλλά λίγο πριν φύγει δέχεται μια επίσκεψη που θα την φέρει αντιμέτωπη με τις πράξεις της. Όσο η οικογένεια Σταματάκη αγωνιά για το πότε θα μιλήσει η Μαρίνα στον Αντώνη, ο Μαθιός παίρνει μια απόφαση που δεν έχει επιστροφή.

Δείτε το sneak preview εδώ : Η Μαρίνα ψάχνει να μοιραστεί με κάποιον την αποκάλυψη για τον Στεφανή, αλλά αυτός που επιλέγει ξέρει ήδη την αλήθεια και για μια ακόμη φορά νιώθει προδομένη 

Δείτε το trailer εδώ: 

ΣΑΣΜΟΣ

Κατάλληλο για άνω των 12 ετών

Ερωτική δραματική σειρά ελληνικής παραγωγής 2023-2024

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου

Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου

Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Πέννυ Παπαγεωργίου, Τιμόθεος Θάνος.

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

 

Lifestyle - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ