Στο Δήμο Μαλεβιζίου συμμετέχοντες σε πρόγραμμα Erasmus για την ψυχική υγεία μαθητών

Petite Perle 300×250

Ο Δήμος Μαλεβιζίου στην προσπάθεια του για την συμμετοχή και αξιοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων είχε την ευκαιρία να υποδεχτεί εκπροσώπους από την Πορτογαλία και την Ιταλία καθώς και στελέχη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+  «Make it Thrive» που ασχολείται με την ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων. 

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Παιδείας Μαρίνα Βογιατζή αφού τους καλωσόρισε, αναφέρθηκε σε πρωτοβουλίες και δράσης του Δήμου σε συνεργασία με τις αρμόδιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, για την στήριξη μαθητών και γονέων σε θέματα ψυχικής υγείας. Στη διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε, το επόμενο διάστημα να υπάρξει μία διαδικτυακή επαφή των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα «Make it Thrive» με σχολεία του Μαλεβιζίου, για την ανταλλαγή απόψεων για τη στήριξη μαθητών σε θέματα ψυχικής υγείας. Επίσης τα αποτελέσματα του Προγράμματος θα κοινοποιηθούν στο Δήμο για αξιοποιηθούν προς όφελος της σχολικής κοινότητας. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Παρασύρης, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μενέλαος Σκουλούδης και ο Διευθυντής του Γραφείου του Δημάρχου Κώστας Μπέζος.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ