Ο ΠΑΝΟΜ είναι τυπικά γηπεδούχος στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΗ με αντίπαλο τον Αλμυρό.
Με εντυπωσιακή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλμυρός συνέτριψε με 5-0 στο Καστέλλι τον ΠΑΝΟΜ και πήρε την πρόκριση για τον τλικό του κυπέλλου ΕΠΣΗ.
Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΝΟΜ ήταν καλύτερος αλλά στο δεύτερο ο ΑΛμυρός έκανε νωρίς το 2-0 και εκεί τελείωσαν όλα.

Μόλις στο 3ο λεπτό, μετά από κόρνερ από τα δεξιά που εκτέλεσε ο Κέρι, στο δεύτερο δοκάρι ο Παπαδομιχελάκης πήρε τη κεφαλιά για το 0-1.

Στο 50′ μεγάλη ευκαιρία για τον Αλμυρό όταν από φάουλ του Κέρι η κεφαλιά του Ξενοκτιστάκη βρήκε το δοκάρι.

Στο 54′ ο Αλμυρός σφράγισε την πρόκριση όταν από σέντρα του Πακιουφάκη ο Ρέγιες έπιασε την κεφαλιά που έσκασε στο έδαφος και έγραψε το 2-0 .
Στο επόμενο λεπτό έγινε το 3-0 όταν από κοντά ο Καστελιανάκης σημάδεψε το δοκάρι και από κοντά ο Κέρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΠΑΝΟΜ: Κανετάκης, Τζανάκης, Διαμαντάκης Στ., Κατσούλης, Μαυρίδης, Κόκκινος Ι., Ξυλούρης Εμμ., Νικόλλι, Ρούκα, Ξυλούρης Μ., Συσκάκης
Αλμυρός: Χανιωτάκης, Παπαδομιχελάκης, Ξενοκτιστάκης, Βουιδάσκης, Καστελλιανάκης, Κέρη, Κοντογιάννης, Σουρνάκης, Πατινιώτης, Πακιουφάκης, Ρέγιες


