Αναχωρεί για Αθήνα με στόχο την πρωτιά το ΓΕΛ Γαζίου

Petite Perle 300×250

Έφτασε η ώρα του final four για το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των λυκείων όπου συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά το ΓΕΛ Γαζίου, με στόχο να επαναλάβει την περυσινή επιτυχία και να κατακτήσει την πρωτιά.

Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο Τρίτη πρωί αεροπορικώς για Αθήνα, θα καταλύσει σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και θα κάνει μία προπόνηση στο Δημοτικό γήπεδο Νίκαιας για να εξοικειωθούν τα παιδιά με τον αγωνιστικό χώρο.

Όσο αφορά τα μόρια που κερδίζουν οι μαθητές, εκτός τη γυμναστική ακαδημία στις υπόλοιπες σχολές κερδίζουν συν 8%, 6% και 4% αντίστοιχα αν καταλάβουν την πρώτη, δεύτερη ή τρίτη θέση.

Την Τρίτη το βράδυ θα γίνει κλήρωση για τα ζευγάρια των ημιτελικών και τα γήπεδα που θα αγωνιστούν, με τους αγώνες να λαμβάνουν χώρα  την ίδια ώρα 11.30 το πρωί της Τετάρτης σε Δημοτικό γήπεδο Νίκαιας και Δ.Α.Κ. Κορυδαλλού.

Την επόμενη μέρα Πέμπτη και πάλι την ίδια ώρα δηλ. 11.30 το πρωί και στα ίδια γήπεδα ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθεί ο μικρός και μεγάλος τελικός.

Τα σχολεία που έχουν προκριθεί στο final four είναι εκτός του ΓΕΛ Γαζίου, το Ιδιωτ. ΓΕΛ Αριστοτέλειο Κολλέγιο, το Πρώτο ΓΕΛ Πετρούπολης και το Πρώτο ΓΕΛ Αγρινίου.

Να τονίσουμε ότι όλα τα έξοδα μετάβασης της αποστολής του ΓΕΛ Γαζίου θα καλυφθούν από την Περιφέρεια Κρήτης και η επιστροφή θα γίνει την Πέμπτη το βράδυ ακτοπλοϊκώς.

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ