Συνελήφθη 74χρονος για πρόκληση επτά πυρκαγιών από πρόθεση

Petite Perle 300×250

Εφτά εμπρησμούς από πρόθεση είχε προκαλέσει ένας 74χρονος στην Ακράτα στην Αχαΐα τις τελευταίες εφτά ημέρες και μετά από έρευνες εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τους εμπρησμούς του δράστη. Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας και ο 74χρονος αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα σύμφωνα με τον νέο ποινικό κώδικα για τους εμπρησμούς.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

«Συνελήφθη σήμερα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από Αξιωματικούς  του Κλιμακίου  Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Κ.Α.Ε.Ε). Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Ακράτας και της Π.Υ. Αιγίου και μετά από συντονισμένη έρευνα,  ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης επτά (7) πυρκαγιών εν υπαίθρω από πρόθεση και κατ' εξακολούθηση, από 6 Μαΐου 2024 έως και σήμερα, στην περιοχή της Ακράτας στην Αχαΐα.
Στον προαναφερθέντα επιβλήθηκε  διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, ενώ  ενημερώθηκε και ο κ. Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων».

 

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ