Τέσσερις ημέρες τρέχει το νερό στην Ελ Γκρέκο – Τι αναφέρει καταγγελία δημότη – Τι δηλώνει η ΔΕΥΑΜ, και γιατί η υπόθεση αυτή έφτασε στο Α.Τ

Petite Perle 300×250

Σε μια περίοδο που λέμε το νερό νεράκι και όλοι κάνουν συστάσεις για ορθολογική χρήση νερού υπάρχουν σοβαρές διαρροές.

Αναγνώστρια αγανακτισμένη επικοινώνησε με τη "Φωνή του Μαλεβιζίου" καταγγέλλοντας ότι τέσσερις ημέρες τώρα τρέχει το νερό όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες στην οδό Ελ Γκρέκο, στο Γάζι.

Με την προσεκτική της παρατήρηση είδε ότι νερό αναβλύζει μέσα από την άσφαλτο. Θεώρησε χρέος της να επικοινωνήσει με τη ΔΕΥΑΜ για να ενημερώσει.
Η απάντηση που έλαβε την εξέπληξε αφού όπως ισχυρίστηκε την ενημέρωσαν ότι το γνωρίζουν αλλά δεν μπορούν να παρέμβουν, "επειδή αυτή η ζημιά προκλήθηκε από εργασίες που γίνονται στην περιοχή για οπτικές ίνες και η  ευθύνη  αποκατάσταση αφορά  αυτόν  που προκάλεσε τη ζημιά" σύμφωνα πάντα με την καταγγέλουσα.

" Είναι δυνατόν να μην έχουμε νερό στο Γάζι και να το αφήνουμε να τρέχει" αναρωτήθηκε ή ίδια εμφανώς δυσαρεστημένη από την απάντηση που έλαβε.

 

Όπως θα παρατηρήσετε στις φωτογραφίες το νερό τρέχει από  μια σχισμή του  δρόμου. Η ίδια μέσα από τη δημοσιοποίηση του  θέματος ευελπιστεί ότι θα βρεθεί λύση άμεσα.

Η Φωνή του Μαλεβιζίου επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΔΕΑΥΜ, Γιάννη Βάμβουκα ο  οποίος όχι μόνο  είναι ενήμερος, αλλά έχει κάνει και μήνυση όπως είπε στο Α.Τ Μαλεβιζίου προς τον εργολάβο που εκτελεί το έργο.

Σύμφωνα με τον κ. Βάμβουκα, η ΔΕΥΑΜ δεν μπορεί  να παρέμβει στο έργο διότι  πρόκειται για εργασίες που εκτελεί άλλη εταιρεία η οποία από τη σύμβαση δεσμεύεται να προχωρήσει σε αποκατάσταση τυχών ζημιών που προκαλεί.  Ο ίδιος έχει έρθει σε επικοινωνία με τον ανάδοχο και έλαβε τη διαβεβαίωση ότι σήμερα θα γίνουν οι εργασίες αποκατάστασης. Αν δε συμβεί αυτό θα θα παρέμβει αύριο η ΔΕΥΑΜ αφού η κατάσταση έχει φτάσει στο μη παρέκει.

" Είμαστε ενήμεροι και ευχαριστούμε τους πολίτες για την ευαισθητοποίηση που δείχνουν σε αυτά τα θέματα. Ότι  δεν παρεμβαίνουμε  οφείλεται σε ζητήματα που μας δεσμεύουν και ο κόσμος δεν τα γνωρίζει όπως οι υποχρεώσεις των συμβάσεων. Κάναμε μήνυση για να είμαστε καλυμμένοι και έχουμε δώσει διορία ως σήμερα", είπε ο πρόεδρος της ΔΕΑΥΜ, στη Φωνή του Μαλεβιζίου.

 

 

 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ