Φαίη Σκορδά: Σενάρια για επιστροφή στο ίδιο τηλεοπτικό σταθμό με τον Γιώργο Λιάγκα

Petite Perle 300×250

Αφήνοντας το Φάληρο η Φαίη Σκορδά σύντομα θα ανηφορίσει προς άλλες τηλεοπτικές πολιτείες. Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη εάν η επόμενη στάση θα είναι η Λεωφόρος Συγγρού όπου εδρεύει το Mega ή το Μαρούσι που βρίσκεται ο ΑΝΤ1.

Είναι δεδομένο πως η παρουσιάστρια έχει κάνει επαφές με το Mega κάτι που στην παρούσα χρονική στιγμή δεν επιβεβαιώνεται ούτε από την ίδια αλλά ούτε και από τον τηλεοπτικό σταθμό. Ένα καινούργιο σενάριο θέλει την παρουσιάστρια να βρίσκεται εκ νέου σε επαφές με τον ΑΝΤ1.

Αυτό το σενάριο επαναφέρει το σχήμα που είχε συζητηθεί πριν την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από το κανάλι του Αμαρουσίου μετά από εννέα χρόνια συνεργασίας. Στο δίωρο 10.00 – 12.00 να είναι ο Γιώργος Λιάγκας με ενημερωτική – infotainment εκπομπή απαλλαγμένος από τα εμπορικά και τις γυναικείες στήλες (μαγειρική – αστρολογία) και να ακολουθεί αμέσως μετά 12.00 – 14.00 η Φαίη Σκορδά με γυναικείο lifestyle μαγκαζίνο.

Κάτι τέτοιο φυσικά προϋποθέτει και τη μετακίνηση του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων στις 14.00.

Οι διεργασίες στο παρασκήνιο συνεχίζονται ωστόσο ξεκάθαρη εικόνα δεν μπορεί να υπάρξει πριν τις Ευρωεκλογές.

Προφανώς και ανακοινώσεις σε κάθε περίπτωση θα γίνουν μετά τις 10 Ιουλίου οπότε και ολοκληρώνεται τυπικά η φετινή τηλεοπτική σεζόν.

πηγή: www.reader.gr

 

Lifestyle - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ