Η Ανάδειξη της Μελισσοκομίας στο νησί σε σύσκεψη στη Περιφέρεια Κρήτης

Petite Perle 300×250

Η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο παράρτημα Κρήτης (ΓΕΩΤΕΕ) στο πλαίσιο της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας της Μέλισσας συγκάλεσε συνάντηση στην Περιφέρεια με θέμα την «Ανάδειξη της Μελισσοκομίας στην Κρήτη».

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Σταύρος Τζεδάκης, η πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ παράρτημα Κρήτης Άννα Δασκαλάκη, ο  Αντιπρόεδρος Παντελής Αρβανίτης, το μέλος της διοικούσας επιτροπής Γιάννης Χανιωτάκης, από την Περιφέρεια Κρήτης ο Γενικός διευθυντής Πρωτογενή τομέα Κώστας Υψηλάντης, ο Διευθυντής Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Φωτάκης, από το ΕΛΜΕΠΑ ο Λευτέρης Αλυσσανδράκης από το ΜΑΙΧ η Παναγιώτα Γώτσιου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος Κώστας Λεονταράκης, οι πρόεδροι και μέλη των Συλλόγων -Συνεταιρισμών Κρήτης.

Τα θέματα τα οποία εξετάστηκαν ήταν η θέσπιση Παγκρήτιου Διαγωνισμού Μελιού ο οποίος θα συμβάλει θετικά στην Κρητική Μελισσοκομία καθώς και δράσεις ανάδειξης Μελισσοκομίας στην Κρήτη με σκοπό την προώθηση του Κρητικού μελιού στην αγορά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Σταύρος Τζεδάκης σε δήλωση του ανέφερε, ότι, η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει τους παραγωγούς του νησιού μας καθώς και την προώθηση των Κρητικών προϊόντων που παράγονται στον τόπο μας. Σκοπός είναι να συμβάλουμε σε όποια προσπάθεια μπορεί να δώσει την υπεραξία που αναλογεί στα προϊόντα μας.

 

Αγροτικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ