Εγκαίνια για το καινούριο καφέ «Ξυλούρης-Μπέρκης» στο Γάζι (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πολύ κόσμου έγιναν την Τετάρτη το βράδυ (22/5) τα εγκαίνια από τον πατήρ Ευάγγελο Παπουτσάκη του  καφέ «Ξυλούρης-Μπέρκης», ενός καινούργιου, όμορφου και ιδιαίτερα ξεχωριστού καφέ στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 214 στο κέντρο του Γαζίου.

Οι ιδιοκτήτες του πολύ όμορφου αυτού μαγαζιού, Λευτέρης Ξυλούρης και Μανώλης Μπέρκης, το βράδυ της Τετάρτης και από πολύ νωρίς, υποδέχτηκαν με υπέροχη διακόσμηση, με πολλά χαμόγελα και με πολύ φιλική, ζεστή και φιλόξενη διάθεση τον αμέτρητο κόσμο, που κατέκλυσε το μαγαζί και τον έξω πεζόδρομο, προσφέροντας εξαιρετικά κι άφθονα εδέσματα, γλυκά κι αλμυρά, από τον εξαιρετικό τους μπουφέ.

Το καφέ «Ξυλούρης-Μπέρκης» έρχεται να προσθέσει κι αυτό την δική του πινελιά στην χαλάρωση και στην ψυχαγωγία των κατοίκων και επισκεπτών του Γαζίου και της ευρύτερης περιοχής, καθώς πέρα από την άψογη εξυπηρέτηση και την ποικιλία των ποτών σφολιατοειδών και ροφημάτων, φιλοδοξεί να γίνει πόλος έλξης των ανθρώπων, προσφέροντας και υπηρεσίες delivery.

Με την παρουσία τους τίμησαν τη βραδιά των εγκαινίων οι Αντιδήμαρχοι Μαλεβιζίου Βαγγέλης Παρασύρης, Μαρίνα Βογιατζή, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης  Δημήτρης Πιτσικάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μαλεβιζίου Μιχάλης Ξυλούρης, ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Γιώργος Φασουλάκης, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης ως εκπρόσωπος του Βουλευτή Ηρακλείου Κωνσταντίνου Κεφαλογιάννη και ο Διοικητής του Α/Τ Αμμουδάρας Δημήτρης Μελεγγίδης.

Οι ιδιοκτήτες του νέου καταστήματος υπόσχονται πραγματικά τα καλύτερα στον υπέροχο χώρο τους που τον διαμόρφωσαν με πολύ γούστο και μεράκι. Κι εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο νέο επιχειρηματικό βήμα του Λευτέρη και του Μανώλη, με την ελπίδα και τη βεβαιότητα ότι ο κόσμος του Γαζίου θα αγκαλιάσει αυτήν την εξαιρετική προσπάθεια και θα την καταξιώσει.

Καλές δουλειές παιδιά! Καλή επιτυχία στο νέο καφέ της πόλης «Ξυλούρης-Μπέρκης»!

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ