Μόνο καλά λόγια για τον αντιδήμαρχο Μανώλη Βίστη

Petite Perle 300×250

Ένα τηλεφώνημα διαφορετικό από τα άλλα δέχθηκε η «Φωνή του Μαλεβιζίου» από υπάλληλο της υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου Μαλεβιζίου, που πάντα ήταν στην πρώτη γραμμή του αγώνα που έκαναν οι εργαζόμενοι για να βρουν το δίκιο τους.

Αυτή τη φορά το τηλέφωνο δεν χτύπησε για παράπονο, αλλά για να μεταφέρει καλά νέα.

Αρχικά μας ενημέρωσαν ότι οι εργαζόμενοι πήραν τα γάλατα στην ώρα τους, ενώ γίνονται ενέργειες για να καταβληθούν σε χρήμα άμεσα, ΜΑΠ και γάλατα των προηγούμενων ετών.

Ενώ μας έδωσαν και την πληροφορία ότι ο αντιδήμαρχος φρόντισε για τον απαραίτητο ρουχισμό των εργαζομένων και μάλιστα πήγαν σε κατάστημα για να δουν τα νούμερά τους, για να είναι με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας πίσω από τα απορριμματοφόρα μέχρι να παρθούν τα νέα ΜΑΠ.

Όπως μας πληροφόρησαν ετοιμάζονται να στείλουν ευχαριστήριο, αλλά μέχρι να γίνει αυτό, ένιωσαν την ανάγκη μας μεταφέρουν την αλλαγή του κλίματος που επικρατεί πλέον στην υπηρεσία Καθαριότητας και μέσα στους χώρους των εργαζομένων, εξαίροντας τη συμπεριφορά και τη μεθοδικότητα του αντιδημάρχου και των συνεργατών του, προς το πρόσωπό τους.

Όπως μάθαμε ετοιμάζεται και καμπάνια ενημέρωσης προς τους πολίτες σε μια προσπάθεια για αλλαγής νοοτροπίας.

Το τηλεφώνημα αυτό δεν έγινε για κολακεία προς το πρόσωπο του αντιδημάρχου Καθαριότητας, αλλά για να μας πουν ότι οι ίδιοι αισθάνονται πλέον πιο ήρεμοι στο χώρο εργασίας τους.

Όπως γράφονται τα κακώς κείμενα με τον ίδιο τρόπο πρέπει να γράφονται και οι καλές κουβέντες ιδιαίτερα όταν αυτές τις λένε άνθρωποι που έχουν αποδείξει τη φερεγγυότητα τους, δεν ήταν ποτέ εμπαθείς και λένε την αλήθεια όσο και αν αυτή ενοχλεί.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ