Συγκλονίζει ο θάνατος της 17χρονης Νικολέττας – Ψυχολόγοι σήμερα στο Λύκειο Μοχού

Petite Perle 300×250

 

Ακόμα δεν μπορούν να εξηγήσουν στην τοπική κοινωνία της Σταλίδας τι ακριβώς συνέβη με τη 17χρονη μαθήτρια και τη βουτιά θανάτου από τη γέφυρα του ΒΟΑΚ που έφερε τον τραγικό θάνατο της. Η είδηση έχει συγκλονίσει όλους. Την τραγική οικογένεια, φίλους και συγγενείς, συμμαθητές από το σχολείο και όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του Μοχού, όπου φοιτούσε το μικρό κορίτσι.

Στο Λύκειο του Μοχού βρίσκονται από το πρωί ψυχολόγοι του Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) για να στηρίξουν και να βοηθήσουν εκείνα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη καθώς ολη η σχολική κοινότητα είναι σε κατάταση σοκ!

Όπως εξήγησε στο Cretalive ο προϊστάμενος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης Μανόλης Καρτσωνάκης οι ενδοσχολικές εξετάσεις γίνονται κανονικά εκτός κι αν κάποιο παιδί επικαλεστεί κώλυμα και μπορεί να ζητήσει την εξαίρεση του και να εξεταστεί άλλη μέρα.

Άτομο μοναχικό και κλειστό, η 17χρονη Νικολέτα δεν ανοιγόταν ιδιαίτερα και δεν είχε πολλές παρέες όπως λένε στο Cretalive όσοι γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα, κανείς όμως δεν ήξερε αν είχε κάποιο πρόβλημα που την απασχολούσε.

Στην Αστυνομία τώρα περιμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης όσο και τα ιστολογικά στοιχεία προκειμένου να δουν αν μπορούν να φωτίσουν περισσότερο τα αιτία της τραγωδίας.

Ωστόσο τα αναπάντητα ερωτηματικά παραμένουν και φαίνεται πως η Νικολέττα εκείνα που τη βασάνιζαν τα πήρε μαζί της καθώς δεν είχε μιλήσει για αυτά που την απασχολούσαν!

cretalive.gr

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ