Χωρίς να ακουστεί το Ευαγγέλιο η κηδεία της 17χρονης Νικολέτας

Petite Perle 300×250

Στην τελευταία της κατοικία χτες Σάββατο 25/5 αποχαιρέτισαν οικογένεια, φίλοι, συγγενείς, καθηγητές, συμμαθητές χωρίς όμως να ακουστεί το Ευαγγέλιο.

H σορός της 17χρονης οδηγήθηκε κατευθείαν στο νεκροταφείο, για να τηρηθεί η εντολή του Μητροπολίτη Γεράσιμου.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να τη αποχαιρετίσουν οι οικείοι της αντιδρώντας στην τόσο τυπική τήρηση του ορθόδοξου τυπικού.

Ο θυμός κατακυρίευσε την κηδεία και όχι η θλίψη για ένα παιδί που πηγαίνει στην τελευταία του κατοικία. Να σημειωθεί πως η οικογένεια αμφισβητεί την αυτοχειρία, όχι όμως η αστυνομία.

To Σάββατο 25/3 το μεσημέρι, η μικρή κοινότητα του Μοχού αποχαιρέτησε την 17χρονη Νικολέτα, μαθήτρια της Γ' Λυκείου, που έχασε τη ζωή της την Πέμπτη 23/5, πέφτοντας από τη γέφυρα της Σταλίδας. Ο Ιερός Ναός Αναλήψεως του Κυρίου στο κοιμητήριο του Μοχού σήμερα Σάββατο 25/5 φιλοξένησε την εξόδιο ακολουθία στις 12 το μεσημέρι, όπου συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές, καθηγητές συγκεντρώθηκαν για να πουν το τελευταίο αντίο.

Η τραγική απώλεια της νεαρής κοπέλας έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία και έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά. Η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατό της, καθώς τα στοιχεία που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής αφήνουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

Η οικογένεια της μαθήτριας δυσκολεύεται να αποδεχθεί την ιδέα ότι η κόρη τους έβαλε τέλος στη ζωή της και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να εμπλέκεται εγκληματική ενέργεια. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια, προσπαθώντας να ρίξουν φως σε αυτή την τραγωδία που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την περιοχή.

 

πηγή: www.cretapost.gr

 

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ