Πέταξαν καυστικό υγρό σε κάδο ανακύκλωσης – Σοβαρά εγκαύματα έπαθε εργαζόμενη στην καθαριότητα

Petite Perle 300×250

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (25/05) όταν καυστικό υγρό έπεσε πάνω σε μια εργαζόμενη στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βόλου.

Η εργαζόμενη γυναίκα, σύμφωνα με το in.gr, ως συνοδός του απορριμματοφόρου στην καθαριότητα του Δήμου Βόλου, τραυματίστηκε την ώρα που άδειασε ο κάδος μέσα στον κάδο του απορριμματοφόρου. Συγκεκριμένα, έπεσε πάνω της καυστικό υγρό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, αλλά ευτυχώς λόγω του καπέλου που φορούσε δεν έπεσε στα μάτια της.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο Σύλλογος ΟΤΑ Μαγνησίας πρόκειται για μια πολύτεκνη μητέρα η οποία τραυματίστηκε τη στιγμή της αποκομιδής στην ανακύκλωση, στην περιοχή της Νεάπολης. Ο Βόλος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται, την ώρα που οι συνάδελφοί της, εκφράζουν φόβους για τους κινδύνους που ελλοχεύουν στη δουλειά τους.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, τρύπησαν τα ρούχα της και έπαθε εγκαύματα στο χέρι, στα πόδια και ελάχιστα στο πρόσωπο. Η εμπειρία της υπαλλήλου την έσωσε, διότι απομακρύνθηκε πολύ γρήγορα, όταν το αισθάνθηκε. Στη συνέχεια αφού οι συνάδελφοί της της έριξαν νερό, πήγαν στο πλησιέστερο φαρμακείο και από εκεί στο νοσοκομείο.|

in.gr

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ