Διαδρομή Ποιότητας: «Εφαρμογές Τεχνολογίας Ψεκασμού»

Petite Perle 300×250

Με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 24  Μαΐου, η εταιρία Αφοί Σημαιάκη Ο.Ε. σε συνεργασία με την PythagorasSpray,διοργάνωσε παρουσίαση με θέμα «Εφαρμογές Τεχνολογίας Ψεκασμού».

Η παρουσίαση και η επίδειξη, πραγματοποιήθηκε σε πραγματικές συνθήκες σε φυσικό  περιβάλλον στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Οινοποιείου  Διαμαντάκη στην περιοχή Ασίτες και την συντόνισαν οι κυρίες Εύα και Ιωάννα Σημαιάκη ιδιοκτήτριες της εταιρίας. Αναλυτικά το πρόγραμμα περιελάμβανε ενημέρωση σε τεχνολογικές εξελίξεις, εφαρμογή και επίδειξη προϊόντων μηχανολογικού εξοπλισμού & ψεκασμού στον αμπελώνα της Οικογένειας Διαμαντάκη, ενώ για τους καλεσμένους ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις  του οινοποιείου και οινογνωσία.

Στόχος της εταιρίας Αφοί Σημαιάκη Ο.Ε. είναι η επιστημονική ενημέρωση των ενδιαφερόντων με στόχο την  βελτίωση της ποιότητας αλλά και την αύξηση της ποσότητας του παραγόμενου προϊόντος με στοχευμένες  καλλιεργητικές τεχνικές βιώσιμης γεωργίας και σύγχρονου εξοπλισμού.

 

Τέλος η εταιρία ευχαριστεί θερμά το Οινοποιείο Διαμαντάκη για την ζεστή φιλοξενία, την εταιρία Phythagoras Spray& Magno jet αλλά και όλους  όσοι παραβρέθηκαν στην επιτυχημένη εκδήλωση.

 

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ