Οι τελευταίες κινήσεις της 17χρονης Νικολέτας πριν την μοιραία βουτιά – Αποκαλυπτικό βίντεο

Petite Perle 300×250

Οι τελευταίες κινήσεις της 17χρονης Νικολέτας καταγράφηκαν σε βίντεο την ημέρα του θανάτου της.

Σύμφωνα με το MEGA πρόκειται για βίντεο από την Πέμπτη, με καταγεγραμμένη ώρα 11.03' όπου φαίνεται να περνάει η 17χρονη Νικολέτα ακολουθώντας τη διαδρομή για να φτάσει στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή.

Στο βίντεο φαίνεται να περπατάει με γοργό ρυθμό. Έκανε 7,5 χλμ από το σχολείο μέχρι το σημείο.

Δεν επιβιβάστηκε στο λεωφορείο που ναυλώνει η Περιφέρεια για τους μαθητές. «Αν το λεωφορείο είχε φύγει με όλα τα παιδιά η Νικολέττα θα ήταν ζωντανή» είπε η αδερφή της στο MEGA. Το σπίτι της είναι δίπλα από τον ΒΟΑΚ και την γέφυρα που εντοπίστηκε νεκρή.

 

Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για κορίτσι που ακροβατεί στη γέφυρα, με κάποιους να ειδοποιούν την Αστυνομία, αλλά ήταν ήδη αργά.

Η αστυνομία έχει υιοθετήσει την εκδοχή της αυτοκτονίας, όμως οι γονείς, η αδερφή και οι στενοί συγγενείς της δεν συμφωνούν με αυτό. Την έβλεπαν «χαρούμενη, με πίστη και σιγουριά για το μέλλον» παρά τα προβλήματα και το bullying που υπέστη κατά καιρούς, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ του Live News.

Την ίδια ώρα οι συγγενείς της 17χρονης είναι έξαλλοι με τα όσα έγιναν στην κηδεία και με το γεγονός ότι το κορίτσι δεν διαβάστηκε και είναι πεπεισμένοι ότι το κορίτσι δεν έβαλε τέλος στη ζωή της.

 

 

 

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ