Την Τετάρτη 5 Ιουνίου οι εκλογές για νέα διοίκηση στον ΠΑΟΚ-Κλίμα ενότητας στη Γ.Σ.

Petite Perle 300×250

Κλίμα ενότητας στον ΠΑΟΚ και ομόφωνη στήριξη στον Δευκαλίωνα Στειακάκη για την επόμενη ημέρα!

Μέσα σε πολύ καλό και ενωτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαΐου στην αίθουσα ενορίας Αγίας Τριάδας στον Κρουσώνα η Γενική Συνέλευση του ΠΑΟΚ.
Η συμμετοχή των μελών του σωματείου και η αισιοδοξία για το μέλλον κυριάρχησαν ενώ εκφράστηκε η ομόφωνη στήριξη στον Δευκαλίωνα Στειακάκη για την ένα δρομολογήσεις όλες τις εξελίξεις και να χτίσει την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ.
Ενωμένος και δυνατός ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι μπορεί να διατηρήσει την υψηλή δυναμική του και υπόσχεται ακόμα περισσότερα πράγματα για το μέλλον!

Ο πρόεδρος της ομάδας Δευκαλίωνας Στειακάκης δήλωσε αισιόδοξος καθώς η συνέλευση είχε την αναμενόμενη απαρτία σε μέλη με ομόφωνη στήριξη στο πρόσωπο του ενώ παράλληλα έγιναν και 30 νέες εγγραφές μελών .

Υπάρχει ανοικτή πρόσκληση για άτομα που θέλουν να μπουν στην διοίκηση και να στηρίξουν την ομάδα με τον πρόεδρο να είναι ανοικτός σε προτάσεις που θα βοηθήσουν.

Στην συνέχεια οριοθετήθηκαν οι στόχοι της ομάδας για την νέα χρονιά που είναι μια θέση στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, με τον προπονητή Βασίλη Πλεσίτη να ξεκινάει από σήμερα τις επαφές για τις ανανεώσεις παικτών και προσθήκη νέων στο ρόστερ.

Η ομάδα και φέτος θα στηρίξει τις υποδομές της με την ακαδημία ήδη να απασχολεί 80 παιδιά και αναμένεται να ξεπεράσει τα 100 την φετινή χρονιά, υπάρχει καλό κλίμα συνεργασίας και διαρκής επικοινωνία.

Το κλίμα ενότητας κυριαρχεί όχι μόνο στο διοικητικό κομμάτι αλλά και στο ποδοσφαιρικό τμήμα γι' αυτό και απόψε έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στο γήπεδο, με τον προπονητή Βασίλη Πλεσίτη και την διοίκηση να παραθέτουν μπάρμπεκιου στους ποδοσφαιριστές…

Αναλυτικά η ανακοίνωση  του ΠΑΟΚ:

Παρουσία της διοίκησης και των μελών του Π.Α.Ο. Κρουσώνα πραγματοποιήθηκε  η Τακτική Γενική Συνέλευση στην αίθουσα της Ενορίας Κρουσώνα και έγινε ο απολογισμός μέσα σε θετικό κλίμα.

Παράλληλα προκηρύχθηκαν εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης που θα πραγματοποιηθούν στις 5 Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη.

 

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ