Δήμος Μαλεβιζίου: Μετακομίσεις στην Τεχνική Υπηρεσία … για να χωρέσουν

Petite Perle 300×250

Αφού οι δύο δεν χωρούσαν κάτω από την ίδια στέγη, η στέγη κόπηκε στα δύο κατά κυριολεξία.
Είναι γνωστοί άλλωστε στο Γάζι και μάλιστα έκανε και θόρυβο λόγω του έντονου πολιτικού παρασκηνίου οι λόγοι που η αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών κόπηκε στα δύο, με τον Άρη Σαλούστρο να αναλαμβάνει τις αρμοδιότητες των Τεχνικών Υπηρεσιών αλλά κα της Πολιτικής Προστασίας και τον Γιώργο Πετούση να είναι υπεύθυνος για τον Πολεοδομικό Σχεδιασμό και των
Έργων Εφαρμογής Σχεδίου Πόλης Αγίας Μαρίνας στο οποίο περιλαμβάνεται και το έργο της Ελευθερίου Βενιζέλου.

Έπρεπε να λυθεί όμως και το θέμα της χωροταξίας. Καθώς ο κ. Πετούσης δεν ήθελε το γραφείο του πρώτου ορόφου στο δημαρχείο και μέχρι σήμερα δενείχε, έγιναν γενικές ανακατατάξεις που επηρέασαν και τους υπαλλήλους που για χρόνια ήταν στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας που είναι δίπλα ακριβώς από το δημαρχείο.

Γι αυτό το λόγο πριν μερικές ημέρες έγινε μετακόμιση στα γραφεία της ΜΑΕΔΗΜ που συνορεύουν με το γραφείο Κοινότητας του Δήμου που παραμένει στη θέση του. Εκεί θα βρίσκεται το γραφείο του αντιδημάρχου και μαζί του και όλο το τμήμα αποτελούμενο από τρεις υπαλλήλους, δύο μηχανικούς και έναν διοικητικό, που χειρίζεται τα θέματα που έχει στην αρμοδιότητα του.
Είναι πρώτη φορά που η μετακόμιση πολιτικού προϊσταμένου συμπαρασύρει και τους υπηρεσιακούς.
Λόγω έλλειψης χώρων στο δημαρχείο Μαλεβιζίου, οι υπόλοιποι αντιδήμαρχοι μοιράζονται τα γραφεία ακόμα και των Οικονομικών που έχει μεγάλο χαρτοφυλάκιο.
Όσο για τη ΜΑΕΔΗΜ τα νέα της γραφεία είναι επί της οδού Καζαντζάκη, εκεί που ήταν ο ΔΟΚΑΠΠΑΜ.

Είδα - Άκουσα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ