Γυναίκα δέχθηκε επίθεση μαζί με το σκυλάκι της από πίτμπουλ

Petite Perle 300×250

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ η 55χρονη που δέχθηκε επίθεση από ένα πιτ μπουλ στη Θεσσαλονίκη την ώρα που έβγαλε το σκυλάκι της βόλτα.

«Έβγαλα το σκυλάκι μου βόλτα το πρωί, δεν πρόλαβα να βγω σε δύο λεπτά έρχεται ένα πιτ μπουλ τρέχοντας, αρπάζω τη Τζένη, το δικό μου το σκυλάκι, με το που φτάσαμε στην είσοδο της πολυκατοικίας, δεν πρόλαβα να φτάσω, άρπαξε τον αγκώνα μου, μου κόβει ένα κομμάτι κρέας από τον καρπό μέχρι τον αγκώνα. Μετά άρπαξε το σκυλάκι μου και έφυγε», όπως ανέφερε το θύμα της επίθεσης.

Παρά το γεγονός πως η μάντρα είναι αρκετά ψηλή ο σκύλος φαίνεται ότι βρήκε τρόπο να βγει. Έσκαψε κάτω από τη λαμαρίνα και στη συνέχεια επιτέθηκε στην 55χρονη γυναίκα.

Οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές και κατέβηκαν να βοηθήσουν. Είδαν την γυναίκα τραυματισμενη και το σκυλάκι της στο στόμα του πιτ μπουλ.

«Άκουσα μια κραυγή, κατέβηκα κάτω και είδα τη γυναίκα μέσα στα αίματα και το πιτ μπουλ να έχει στο στόμα του το άλλο σκυλί. Η γυναίκα ήταν σε σοκ. Δεν κατάλαβε ούτε ότι τραυματίστηκε και ότι αιμορραγούσε. Μόνο φώναζε που είναι το κορίτσι μου, η Τζενούλα μου», όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Η 55χρονη χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι της, καθώς το τραύμα της είναι βαθύ. Το πιτ μπουλ ήταν μέσα σε μια μάντρα λίγο πιο μακριά από το σπίτι της 55χρονης.

Ο 47χρονος που ήταν υπεύθυνος να προσέχει το πιτ μπουλ έχει ήδη συλληφθεί και έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Πηγή: ΕΡΤ

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ