Δύο 16χρονες δέχθηκαν επίθεση από ομάδα κοριτσιών έξω από σχολείο

Petite Perle 300×250

Άλλο ένα επεισόδιο βίας μεταξύ ανηλίκων κοριτσιών που εκτυλίχθηκε σε δύο φάσεις τη Δευτέρα (4/6), πρώτα μέσα στον χώρο ενός σχολικού συγκροτήματος και στη συνέχεια έξω από αυτό, προκάλεσε αναστάτωση στην εκπαιδευτική κοινότητα και σε όλη την κοινωνία της Ξάνθης.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν δύο 16χρονα κορίτσια, δέχθηκαν επίθεση στο προαύλιο του μειονοτικού σχολείου της πόλης από τρεις 17χρονες και μία άγνωστη συνεργό τους, οι οποίες χτύπησαν τη μία από αυτές στα χέρια και το κεφάλι, αλλά η παρέμβαση ενός εκπαιδευτικού έβαλε τέλος στο επεισόδιο.

Όμως, οι δράστιδες έστησαν ενέδρα στις δύο 16χρονες έξω από το σχολείο και τους επιτέθηκαν ξανά όταν βγήκαν, χτυπώντας τις με κλωτσιές και γροθιές. Η μια από τις μαθήτριες διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια, άνδρες της οποίας συνέλαβαν τις τρεις 17χρονες και αναζητούν την άγνωστη που συμμετείχε στην επίθεση.

Τα τρία κορίτσια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης μαζί με τους γονείς τους που συνελήφθησαν για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων, τους ασκήθηκε δίωξη και αφέθηκαν ελεύθερες.

 

πηγή:protothema.gr

ΔΑΦΕΡΜΟΣ 450×450
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ