Γιάννης Κουράκης: "Ευρωπαϊκό και εθνικό ζήτημα το δημογραφικό"-Συνάντηση με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Στο πλαίσιο της περιοδείας του για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Γιάννης Κουράκης, συναντήθηκε με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ηρακλείου, μέσα σε οικείο περιβάλλον, με τον ίδιο να αναφέρει χαρακτηριστικά: "…είχα τη χαρά να συναντήσω αγαπημένους φίλους με τους οποίους έχουμε χαράξει κοινό μονοπάτι συναντίληψης, αγώνα και διεκδικήσεων."

Ο Γιάννης Κουράκης συνομίλησε με τον Πρόεδρο αλλά και τα μέλη του ΔΣ για την στήριξη που χρειάζονται περισσότερο από ποτέ σήμερα οι οικογένειες και ειδικά τα νέα ζευγάρια, το μεγάλο θέμα του στεγαστικού αλλά και τα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζουν σε θέματα της καθημερινότητας οι πολύτεκνοι του Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης επισημάνθηκε από τον κ. Κουράκη, ότι το δημογραφικό είναι θεμελιώδους σημασίας εθνικό ζήτημα και μόνο το ΠΑΣΟΚ αναφέρεται σε αυτό. Για αυτό και είναι απαραίτητη η σωστή διεκδίκηση και χρήση ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών εργαλείων για την στήριξη της οικογένειας. Τόνισε μάλιστα ότι "είναι βασική μου δέσμευση, αν εκλεγώ, να αφοσιωθώ σε αυτόν τον στόχο. Χρειαζόμαστε συγκριμένες πολιτικές και αποφάσεις που να ταυτοποιούνται με την κρισιμότητα του μείζονος αυτού εθνικού προβλήματος."


Ο Γιάννης Κουράκης συνεχάρη τον Πρόεδρο του Συλλόγου και όπως αναφέρει "καλό φίλο και συναγωνιστή Γεώργιο Παρασύρη αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο για την σημαντική και πολυσχιδή δράση που έχουν εδώ και χρόνια και η οποία ξεπερνάει τα όρια της Κρήτης, για έναν σύλλογο που απαριθμεί πάνω από 11.000 μέλη".

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το κτίριο του Συλλόγου που αποτελεί το μοναδικό ιδιόκτητο κτίριο Συλλόγου Πολυτέκνων στην Ελλάδα. Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ μάλιστα ανάφερε σχετικά με αυτό: "οι άνθρωποι του Συλλόγου μου θύμισαν, ότι ως Επικεφαλής της τότε Δημοτικής Αρχής Ηρακλείου, είχαμε συμβάλλει για την δημιουργία του."

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ εξέφρασαν τις θερμές ευχές τους για καλή επιτυχία στις εκλογές της 9ης Ιουνίου και ο Γιάννης Κουράκης τους ευχαρίστησε ιδιαίτερα και για την στήριξή τους ανταποδίδοντας τις ευχές για υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο τους.

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ