Στο ΕΒΕΗ ο Γιάννης Κουράκης: «Πάντα δίπλα στους τοπικούς επιχειρηματίες που δίνουν ζωή στα μέρη μας»

Petite Perle 300×250

Συνέχεια στις επαφές του με σημαντικούς φορείς έδωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Γιάννης Κουράκης, ο οποίος συναντήθηκε με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου.
Συζητήθηκαν τα προβλήματα του χώρου ενώ ο κ. Κουράκης παρουσίασε τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την επιχειρηματικότητα.
Μετά το πέρας της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και κατά τη διάρκεια της οποίας τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες στην καθημερινότητά τους, ο κ. Κουράκης ανέφερε τα εξής:
«Μιλήσαμε για τον κοινό μας στόχο για στήριξη της επιχειρηματικότητας στο παρόν και στο μέλλον μέσα από μία ισχυρή και ανταγωνιστική οικονομία και πώς σκοπεύω να τον υπηρετήσω και από Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, εφόσον οι πολίτες με τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους».
«Πάντα δίπλα στους τοπικούς επιχειρηματίες που δίνουν ζωή στα μέρη μας!», ήταν το μήνυμα που έστειλε, τέλος, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ εν όψει της κάλπης της Κυριακής 9 Ιουνίου.
Στο τέλος της συνάντησης δέχθηκε τις θερμές ευχές των ανθρώπων του Επιμελητηρίου για καλή επιτυχία στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

 

 

 

Δείτε το πρόσφατο σποτ του Γιάννη Κουράκη για την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα

 

 

 

 

 

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ