Σεμινάριο «Airbnb – Πλήρης Οδηγός.»

Νέο τμήμα. Έναρξη 26/06/2024

Petite Perle 300×250

Όλες τις γνώσεις για τη διαχείριση ακινήτων μέσα  από την πλατφόρμα Airbnb και κατ΄ επέκταση σε άλλα συστήματα διαχείρισης βραχυχρόνιων μισθώσεων, παρέχει το σεμινάριο που διοργανώνει εκ νέου το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιώτες – ιδιοκτήτες ακινήτων, που θέλουν ν' αξιοποιήσουν τουριστικά την κατοικία τους, καθώς και σε όσους θέλουν ν' ασχοληθούν ως διαχειριστές ακινήτων Airbnb αποκτώντας την πρώτη βάση για την μετέπειτα επαγγελματική πορεία τους.

Με το πέρας του σεμιναρίου οι καταρτιζόμενοι θα γνωρίζουν τι απαιτείται ώστε ένα ακίνητο να δεχτεί κρατήσεις και θα έχουν την ικανότητα να δημιουργήσουν μία ελκυστική καταχώριση για το ακίνητό τους, αλλά και να το διαχειριστούν μόνοι το τους.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο δια ζώσης σε αίθουσα  του ΚΕΚ ή εξ αποστάσεως μέσω σύγχρονης τηλεκπαίδευσης. Όλα τα μαθήματα θα βιντεοσκοπηθούν και θα είναι διαθέσιμα την επόμενη ημέρα.

Ενότητες σεμιναρίου:

  • Φορολογικό & Ασφαλιστικό Πλαίσιο
  • Πηγές Κρατήσεων
  • Αirbnb (Προφίλ, Νέα Καταχώρηση, Συμβουλές Βελτιστοποίησης Καταχώρησης, Πρακτικές για ορισμό τιμών)
  • Διαχείριση Πελατών (άφιξη, επικοινωνία, κριτικές).

Διάρκεια: 12 διδακτικές ώρες-   Τετάρτη 26/06/24, Πέμπτη 27/06/24 και Παρασκευή 28/06/24, ώρες 17:00-20:15

Κόστος σεμιναρίου: 110€*

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους,AMEA, φοιτητές,  ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

Εισηγητής:

Στέλιος Χρηστάκης, συνιδρυτής και CEO της traveltech, guestexperience εφαρμογής, Tourmie. 'Εχει αποσπάσει σημαντικά βραβεία και διακρίσεις, όπως η δεύτερη θέση στο 3ο κύκλο του accelerationprogram του CapsuleT και το βραβείο κοινού από το Envolveaward.  Διαθέτει πτυχίο Χρηματοοικονομικής & Ασφαλιστικής από το Τμήμα Χρηματοοικονομικής & Λογιστικής του ΤΕΙ Κρήτης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στα χρηματοοικονομικά & τραπεζικά, από το Businessschool του Πανεπιστημίου του Portsmouth (Ηνωμένο Βασίλειο). Έχειεπίσης, συμμετάσχει στη συγγραφή αρκετών ακαδημαϊκών εργασιών, σε εθνικά και διεθνή συνέδρια. Είναι συνιδρυτής στην εταιρεία διαχείρισης ακινήτων μέσω βραχυχρόνιας μίσθωσης  "The CentralBoutiqueapartments" με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, ενώ είναι ενεργός μέντορας σε διάφορες startups και μέλος του μη – κερδοσκοπικού οργανισμού Bizrupt.

Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810-302605, [email protected] από 09.00πμ έως 14.30μμ.Αιτήσεις στο www.katartisi.gr.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ