Με Νίκο Πατραμάνη στην Α1 ΕΠΣΗ ο Αλμυρός

Petite Perle 300×250

Ο Αλμυρός κατάφερε την  προηγούμενη σεζόν να κατακτήσει το Κύπελλο ΕΠΣΗ και την 3η θέση,  η οποία και η καλύτερη στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ωστόσο αυτό που φοβόντουσαν όσοι αγαπούν την ομάδα και θέλουν να την βλέπουν στις εθνικές κατηγορίες, πήρε σάρκα και οστά, αφού εκείνη επιστρέφει οικειοθελώς στα τοπικά πρωταθλήματα.

Όσες προσπάθειες έγιναν προκειμένου η ομάδα ν' αγωνιστεί στην Γ' Εθνική με αξιοπρέπεια έπεσαν στο κενό, με αποτέλεσμα ο Αλμυρός να μην έχει άλλη λύση από το να δηλώσει την οικειοθελή αποχώρηση του από το πρωτάθλημα.

Επικεφαλής της νέας προσπάθειας, ένας άνθρωπος που δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τους "Οράνιε" έχοντας αναλάβει πολλούς ρόλους στο παρελθόν στο σωματείο του Γαζίου, ενώ έχει υπάρξει και ποδοσφαιριστής του, ο Νίκος Πατραμάνης ο οποίος αναλαμβάνει το δύσκολο κομμάτι της ανασυγκρότησης του Αλμυρού, ως πρόεδρος.

Σε κάθε περίπτωση η απόφαση είναι ειλημμένη, μόνο εκ θαύματος μπορεί να αλλάξει, καθώς όσοι μπορούσαν και ήθελαν, είχαν την δυνατότητα να το πράξουν το προηγούμενο διάστημα.

Ν. Πατραμάνης: «Θέλω δίπλα μου όλο τον κόσμο – Θα στηριχθούμε στις δυνάμεις μας και στα παιδιά μας»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ο νέος πρόεδρος του Αλμυρού μετά την επιστροφή του στην αγαπημένη του ομάδα έκανε ο Νίκος Πατραμάνης.

Ο Νίκος Πατραμάνης επιστρέφει μετά από μία 5ετία στον προεδρικό θώκο του Αλμυρού, με στόχο να βοηθήσει την ομάδα του Γαζίου, να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του , ανέλυσε το πλάνο που έχει για τους "Οράνιε", τονίζοντας ότι ο Αλμυρός θα πρέπει να έχει τη στήριξη ολόκληρης της κοινωνίας του Γαζίου, ώστε να θυμίζει μία μεγάλη ομάδα-οικογένεια και ευχήθηκε καλή δύναμη σε όσους θα τρέξουν από εδώ και στο εξής για την επόμενη ημέρα του συλλόγου.

 Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Για τον Αλμυρό είναι μία διαφορετική ημέρα, μία διαφορετική σελίδα, μία καινούρια αρχή στην οποία θα προσπαθήσει να στηριχθεί στις ίδιες του τις δυνάμεις, με δικά του παιδιά, στο σημείο του δυνατού. Θα συνεχίσει να υπάρχει και να παίζει το ποδόσφαιρο του, στην ανώτερη τη τάξει κατηγορία της ΕΠΣΗ. 

Να ευχηθώ σε όλους καλή δύναμη. Θα χρειαστεί υπομονή, επιμονή και πίστη, καθότι ποτέ, ομάδες που ξεκίνησαν από πίσω προς τα εμπρός, δε χτίστηκαν σίγουρα ούτε σε μία ημέρα, ούτε σε μία χρονιά. Γι' αυτό λοιπόν θα πρέπει να υπάρξει απ' όλους υπομονή, πίστη και αγάπη για να συνεχίσουμε να προάγουμε και να παράγουμε αθλητισμό. Δίπλα, εύχομαι και θέλω όχι να είναι κάποια άτομα, αλλά όλη η τοπική κοινωνία. Να είμαστε μία μεγάλη ομάδα, μία μεγάλη οικογένεια ανθρώπων, από τους γονείς της Ακαδημίας, από τα τμήματα υποδομών. Να είμαστε όλοι αυτοί, γιατί οι άνθρωποι φτιάχνουν τις ομάδες,. Οι πολλοί πάνε μακριά μία κατάσταση και μία ομάδα, ενώ οι λίγοι μπορούν να κάτι αλλά πολύ σύντομα. Θέλουμε να έχουμε διάρκεια και θέλω όλον τον κόσμο γύρω μου, παρότι δεν το πιστεύει κανείς.

Ο Αλμυρός θα είναι μία ομάδα λαϊκής βάσης, με ένα ευρύτερο συμβούλιο στο οποίο θα μπορέσει να προσφέρει ο καθένας εφόσον το θέλει. Δεν μπορούμε να μιλάμε για επενδύσεις και επενδυτές σε ομάδες ερασιτεχνικές. Ο καθένας με το μεράκι του, την αγάπη του, συνεισφέρει όπως μπορεί, όσο αντέχει."

primesport.gr

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ