Μήνυμα Περιφερειάρχη Κρήτης για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη 14 Ιουνίου 2024

Petite Perle 300×250

Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία ως κοινωνικό αγαθό, αλλά και το έργο των Συλλόγων του νησιού μας και προτρέπει τους πολίτες να υιοθετήσουν την προσφορά ζωής μέσα από την εθελοντική αιμοδοσία. Στο μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη (14 Ιουνίου 2024) ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, αναφέρει:
«Η 20η Επέτειος της Παγκόσμιας Ημέρας Αιμοδότη, σηματοδοτεί την αξία του εθελοντισμού και αποτελεί ταυτόχρονα, μια ευκαιρία για να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους χιλιάδες εθελοντές αιμοδότες.
Πρόκειται για ανθρώπους που διδάσκουν πως η αιμοδοσία είναι μια στάση ζωής που συνδέεται με τη συλλογική συνείδηση και ταυτίζεται με τις αξίες του αλτρουισμού, της διάθεσης για προσφορά και της αλληλεγγύης.
Οι εθελοντές αιμοδότες αφιερώνοντας λίγο χρόνο από τη ζωή τους και προσφέροντας μια μικρή ποσότητα από το αίμα τους, γίνονται οι πιο ισχυροί κρίκοι της ανθρώπινης ζωής. «Κρατούν τον κόσμο ζωντανό» και τη φλόγα της ελπίδας αναμμένη. Ως Περιφέρεια Κρήτης, τους ευχαριστούμε».

 

 

 

 

 

ΔΑΦΕΡΜΟΣ 450×450
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ