Ο Βαγγέλης με καταγωγή από τη Μεσαρά είναι και Μαλεβιζιώτης αφού είναι παντρεμένος με τη Ρένα Σαμόλη, κόρη του γνωστού επιχειρηματία και τέως Αντιδημάρχου Μανώλη Σαμόλη, και μένουν με τα παιδιά τους στα Καλέσα.
Πρόκειται για έναν εξαιρετικό επιστήμονα και άνθρωπο που λαμπρύνει την Ιατρική Κοινότητα με την καθημερινή ενασχόληση του, στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου.
Ένας άνθρωπος που εργάζεται νυχθημερόν σε ένα χώρο σκληρό, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του, πάντα με επαγγελματισμό προς τον κάθε ασθενή.
Ο Βαγγέλης Βολακάκης είναι ο νέος Διευθυντής ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, αντικαθιστώντας τον Ανέστη Κιούλπαλη που αποχωρεί λόγω συνταξιοδότησης μετά από 35 χρόνια.
Στη φώτο διακρίνεται ο Βαγγέλης Βολακάκης με τη σύζυγο του Ρένα Σαμόλη.


