Πλούσιο σε δράση και γιορτινό το φινάλε του 3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών στο Ρέθυμνο!

Petite Perle 300×250

Δύο πολύ ενδιαφέροντα σεμινάρια, μία εξαιρετικά διδακτική ομιλία, εξειδικευμένη εκπαίδευση, αξιολόγηση, αγωνιστική ψυχαγωγία και… γιορτή! Αυτά ήταν τα κύρια σημεία του προγράμματος της 3ης και τελευταίας ημέρας (16/6) του "3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών" της GK Goalkeeper Academy, στο Ρέθυμνο.

Το πρόγραμμα της Κυριακής άνοιξε με τον τερματοφύλακα της Οσασούνα, Δημήτρη Σταματάκη, να εμφανίζεται στην αίθουσα διαδικτυακά. Ο Κρητικός goalkeeper, ο οποίος έχει αναδειχθεί μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων, μίλησε στους νεαρούς αθλητές για τη δική του διαδρομή, την εξειδικευμένη εκπαίδευση που έλαβε, την αξιολόγηση σε συλλόγους του εξωτερικού και τη μεταγραφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης πριν από τρία χρόνια.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Αθλητική Ψυχολόγος της GK Goalkeeper Academy, Ελεάνα Κοκκίνη, η οποία έκανε σεμινάριο με θέμα: "Αθλητική ψυχολογία και μεγιστοποίηση της απόδοσης του/της goalkeeper".

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην αίθουσα ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του Επικεφαλής της Ακαδημίας, Κώστα Γύπαρη, με θέμα: "Διδασκαλία/εκπαίδευση τεχνικών του τερματοφύλακα".

Αμέσως μετά, αθλητές και προπονητές βγήκαν για τελευταία φορά στον αγωνιστικό χώρο του Γηπέδου Μισιρίων και τα έδωσαν όλα, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις! Υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου έγινε ειδικό πρόγραμμα προπόνησης και αξιολόγησης, το οποίο περιελάμβανε: προθέρμανση με funny games, ασκήσεις Build up, Crossing, Shot stopping, Positioning and Decision-making, 1vs1 και Goalkeeper Reaction.

Το καθαρά αγωνιστικό σκέλος ολοκληρώθηκε με τα άκρως ανταγωνιστικά challenge games, που ανέδειξαν: δύο νικητές οι οποίοι εξασφάλισαν από ένα ζευγάρι γάντια προσφορά της Play Sports και δύο δευτεραθλητές οι οποίοι κέρδισαν από ένα ζευγάρι κάλτσες trix gripsocks.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Αμέσως μετά το τέλος του εκπαιδευτικού σκέλους, κάθε συμμετέχων/ουσα έλαβε πιστοποίηση συμμετοχής, ενώ ακολούθησε ενημέρωση των γονέων για τις επιδόσεις των νεαρών αθλητών.

Στη συνέχεια, για τη συνεισφορά τους στην επιτυχημένη διεξαγωγή του Camp, βραβεύτηκαν: ο συνδιοργανωτής Άρης Ρεθύμνου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ρεθύμνου, κ. Νικόλαος Προβιάς, ο κ. Γιώργος Δασκαλομαρκάκης από την ΕΠΣ Ρεθύμνου, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου, η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Χανίων και ο προπονητής, κ. Στέργιος Τυπάδης.

Η GK Goalkeeper Academy ευχαριστεί θερμά όλους τους συνεργάτες, χορηγούς και υποστηρικτές για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην επιτυχημένη διεξαγωγή του Camp του Ρεθύμνου!

Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στον 4ο και τελευταίο σταθμό του ''3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών'', που είναι στα Χανιά το διάστημα 21-23 Ιουνίου. Παρών στο Γήπεδο των Περιβολίων καθ' όλη τη διάρκεια του τριημέρου θα είναι και ο σπουδαίος Ιταλός προπονητής Τερματοφυλάκων, Αντονέλο Μπραμπίλα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ