Σασμός: Σήμερα ο γάμος της Στέλλας και του Χρήστου που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Petite Perle 300×250

Σήμερα γάμος γίνεται στο «Σασμό» κι όλοι είναι χαρούμενοι. Η Στέλλα και ο Χρήστος ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας πίστη και αγάπης και όλοι χαίρονται μαζί τους. Η «Super Κατερίνα» ήταν εκεί και μας δίνει μια γεύση του τι θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό επεισόδιο του «Σασμού», στις 21:00.

 

Ευγενία Σαμαρά (Στέλλα): Ήλθε η ώρα η καλή για τη Στέλλα. «Ξεκίνησε αυτή η σειρά με το να θέλει να παντρευτεί αυτή η κοπέλα. Είχε οργανώσει να παντρευτεί» κάτι που δεν έγινε. «Οπότε, μετά από 3 χρόνια ότι αυτό γίνεται πραγματικότητα. Και βρήκε έναν άνθρωπο που πραγματικά της ταιριάζει κι είναι ευτυχισμένη είναι πολύ ωραίο για εκείνη. Νομίζω ότι είναι μια δικαίωση που την περιμέναμε όλοι».

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (Χρήστος): «Είναι πολύ ευχάριστη η έκβαση. Ο γάμος, πέραν του μυστηρίου, οφείλουμε να πιστεύουμε στην πιο αισιόδοξη πλευρά του».

Νεκταρία Γιαννουδάκη (Σοφία): Η Σοφία επέστρεψε «για καλό σκοπό. Είναι κάτι που τόσο εγώ όσο και ο σύζυγός μου, ο Τάσος, το περιμέναμε χρόνια. Συγκινούμαι. Κι η αλήθεια είναι ότι έχω σκεφτεί την Ευγενία στο δικό της γάμο!»

Σπύρος Σαραφιανός (Τάσος): Η Στέλλα «βρήκε το καλό της μετά από πολλές περιπέτειες. Εδώ είμαστε για να το γιορτάσουμε. Εγώ ως μπαμπάς της είμαι πολύ χαρούμενος κι ευτυχισμένος».

Αλίνα Κωτσοβούλου (Άννα): «Χαιρόμαστε πολύ που η Στέλλα βρήκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και τον παντρεύεται».

Στάθης Μαντζώρος (Παντελής): «Έχουμε ένα υπέροχο γάμο, οδεύουμε και προς το τέλος, η συγκίνηση μεγαλώνει. Ευγνωμοσύνη γι αυτή τη σειρά, γι αυτή τη συνεργασία».

Δανάη Παππά (Θοδώρα): «Ελπίζω (το φινάλε του Σασμού) να αφήσει τη Θοδώρα με μια γλύκα. Με μια ωραία αίσθηση στο τέλος».

Γιώργος Γεροντιδάκης (Γιώργος): Είναι «μια όμορφη στιγμή και για τους 2 χαρακτήρες. Η Στέλλα είχε μια διαδρομή άτυχων προσπαθειών και ο Χρήστος ήλθε με μεγάλη φόρα να βάλει τάξη στο χωριό και ίσως αυτός ο γάμος τον ηρεμήσει».

Μαρία Πρωτόπαππα (Μαρίνα): Τώρα, που ολοκληρώνεται, ο Σασμός «υπάρχει και μια μικρή θλίψη. Αυτή η οικογένεια, οι συνεργάτες, θα χωριστούμε. Αυτό με πονάει, με στεναχωρεί».

Μανώλης Κονταρός (ερμηνεύει το τραγούδι Στέλλας- Χρήστου, «Παραμυθένια μου»): «Νιώθω πολύ όμορφα που συμμετέχω κι εγώ σε αυτή την πολύ όμορφη σειρά, το Σασμό. Μου έκαναν την τιμή και μου έδωσαν ένα πολύ όμορφο τραγούδι να τραγουδήσω, σε μουσική Νίκου Τερζή και στίχους Γιάννη Κότσιρα».

Κώστας Καπετανάκης (Πρόεδρος Συλλόγου Κρητών Χολαργού-Παπάγου «Ο Ψηλορείτης»): Στα κρητικά γλέντια είμαστε παρόντες «ερχόμαστε σε χαρές που γίνονται είτε  στα δικά μας μέρη, πολύ περισσότερο για να τιμήσουμε και εκτός Κρήτης μέρη».

Νίκος Αγγελάκης (Πρόεδρος Ένωσης Κρητών Βούλας, Βάρης, Βάρκιζας, Βουλιαγμένης): Τα ήθη και τα έθιμα της Κρήτης τα βλέπουμε «στη σειρά, είμαι πολύ περήφανος, τα βλέπουμε στην καθημερινότητα κι εμείς που ασχολούμαστε με τα πολιτιστικά δρώμενα της Κρήτης… Γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους, πάνω απ΄όλα ανθρώπους και μετά ηθοποιούς, ένα καταπληκτικό team, το οποίο έχει φέρει το αποτέλεσμα που έχει φέρει, 3 χρόνια να είναι πρώτο σε τηλεθέαση σε όλη την Ελλάδα».

 

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα εδώ:

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ