Το ευχαριστήριο της Όλγας Μαρκογιαννάκη προς τους πολίτες που την ψήφισαν στις Ευρωεκλογές

Petite Perle 300×250

Η εμπιστοσύνη που μου δείξατε και με τιμήσατε με την ψήφο σας σ' αυτές τις εκλογές, με συγκινεί και με κάνει να αισθάνομαι ευγνωμοσύνη απέναντι σε όλους σας.

Η θέση που κατέλαβα ως πρώτη γυναίκα σε ψήφους, δεν είναι μόνο τιμή, αλλά είναι, κυρίως, μεγάλη ευθύνη απέναντι σε όλους εσάς που πιστεύετε σε μια καλύτερη και δικαιότερη κοινωνία, μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς και ανισότητες, τόσο στη χώρα μας όσο και στην Ευρώπη.

Το ΠΑΣΟΚ αφήνοντας τους άλλους να σκιαμαχούν για θέματα που δεν ενδιαφέρουν κανένα, παρουσίασε στους πολίτες της Κρήτης συγκεκριμένες και ολοκληρωμένες προτάσεις, κι αυτοί με τη σειρά τους το επιβράβευσαν αναδεικνύοντας το ως πρώτη δύναμη στις Π.Ε. Ηρακλείου και Λασιθίου και δεύτερη στην Π.Ε. Ρεθύμνου.

Η επίδοση μας αυτή δεν πρόκειται να μας οδηγήσει σε πανηγυρισμούς και πολύ περισσότερο σε εφησυχασμό, αλλά αυξάνει τις ευθύνες μας απέναντι στην κοινωνία, που προσβλέπει πια στο ΠΑΣΟΚ, ελπίζει βάσιμα και περιμένει απ' αυτό να πάρει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να πάψουμε να μιλάμε μόνο για προβλήματα και να μιλήσουμε για λύσεις.

Το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σ' αυτό το ρόλο και να είστε βέβαιοι πως θα το κάνει. Είναι πολλά αυτά που έχουμε να κάνουμε για να ανθίσει και πάλι η ελπίδα στη χώρα μας, αλλά εμείς στο ΠΑΣΟΚ, θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε. Όπως μπορεί και η Κρήτη μας που ανέκαθεν υπήρξε πρωτοπόρος σε όλες τις προσπάθειες που έγιναν για να προχωρήσει η πατρίδα μας και να εξελιχθεί σ' ένα σύγχρονο κράτος.

Με το αποτέλεσμα των εκλογών της 9ηςΙουνίου έδειξε πως είναι έτοιμη να ξαναγίνει και πάλι μπροστάρης στο δρόμο που θα μας οδηγήσει σ' ένα καλύτερο αύριο.  Ένα αύριο που θα τους περιλαμβάνει όλους και θα φροντίζει για όλους. Σ' αυτό τον αγώνα έχω μπει και γω και παραμένω με όλες μου τις δυνάμεις, σίγουρη αλλά και αισιόδοξη πως θα όλοι μαζί θα τον κερδίσουμε. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τα όσα μου προσφέρατε και δεσμεύομαι να σταθώ πάντα δίπλα σας, συνεπής στα λόγια μου και με σεβασμό στις ανάγκες σας.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ