Στοχευμένη Δράση για την Τουριστική Προβολή της Περιφέρειας Κρήτης στην Ουγγαρία

Petite Perle 300×250

Ακόμη μια δράση στοχευμένης τουριστικής προβολής πραγματοποίησε η Περιφέρεια Κρήτης στην Ουγγρική αγορά. Η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης συμμετείχε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Βουδαπέστη, αφιερωμένη την Κρήτη.

Με αφορμή την έναρξη της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης Βουδαπέστη – Ηράκλειο 2 φορές την εβδομάδα από την αεροπορική WizzAir το διάστημα Ιουνίου-Σεπτεμβρίου και με διοργανωτή την TUI Ουγγαρίας, οι 80 περίπου τουριστικοί πράκτορες που συμμετείχαν, έφυγαν μετά το πέρας της εκδήλωσης «γεμάτοι» Κρήτη.

Σε μια πλήρη παρουσίαση του προορισμού που πραγματοποιήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Δρ. Κυριάκο Κώτσογλου, αναδείχθηκαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κρήτης και αναλύθηκαν όλοι οι στρατηγικοί άξονες στους οποίους βασίζεται η τουριστική προβολή του νησιού, προσφέροντας έτσι τα απαραίτητα εργαλεία στους συμμετέχοντες ώστε να αυξήσουν τις πωλήσεις τους για τον προορισμό.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και τρείς μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες που δραστηριοποιούνται στο νησί, Grecotel, AtlanticaHotels και DomesResorts, οι οποίες ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες για τις υποδομές που διαθέτουν και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχουν στους επισκέπτες στην Κρήτη. Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε ο Αν. Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τουρισμού κ. Νίκος Αλεξάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Δρ. Κυριάκος Κώτσογλου ο οποίος δήλωσε: «Μια απευθείας πτήση της WizzAir Βουδαπέστη – Ηράκλειο, ένας μεγάλος TourOperator και τρεις μεγάλοι ξενοδοχειακοί όμιλοι είναι σημαντικοί λόγοι για μια συνάντηση που η Περιφέρεια Κρήτης δεν θα μπορούσε να λείψει, ειδικά όταν τιμάται. Η Διάσημη Κρήτη, παντού!»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ