Έκαναν ταξίδια και ρήμαζαν τα σπίτια -Συνελήφθησαν στο Ηράκλειο – Η λεία τους άγγιξε τα 24.000 ευρώ

Petite Perle 300×250

Συνελήφθησαν χθες (19.06.2024) το βράδυ από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, δύο ημεδαποί (άντρας και γυναίκα) κατηγορούμενοι για διακεκριμένες υποθέσεις κλοπών. Εξιχνιάστηκαν πέντε (5) υποθέσεις κλοπών από οικίες.

Ειδικότερα, μετά από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 17/06/2024 έως και την 19/06/2024 τέλεσαν συνολικά πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών οικιών στην ευρύτερη περιοχή της πόλεως του Ηρακλείου, αφαιρώντας χρηματικό ποσό χρυσά κοσμήματα, ρολόγια, χρυσές λίρες και προσωπικά αντικείμενα, η συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται σχεδόν στις 24.000 ευρώ.

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, αναζητήθηκαν και εντοπίσθηκαν χθες (19.06.2024) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου και σε σωματικές και κατ' οίκον έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 770 ευρώ και μέρος των αφαιρεθέντων τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Λοιπά κατασχεθέντα κοσμήματα θα παραμείνουν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου προκειμένου διακριβωθεί η προέλευσή τους.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ