Κορυφαία διάκριση για τα Super Markets Χαλκιαδάκης!

Petite Perle 300×250

 

Μια ακόμα διάκριση, κορυφαία στο χώρο της και με ιδιαίτερη σημασία, ήρθε για την Κρητική εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε.. Πρόκειται για τη βράβευση του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας xalkiadakis.gr στα 2nd Retail Customer Experience Awards, τα οποία διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μια βράβευση που δεν είναι σημαντική μόνο για το ίδιο το βραβείο, αλλά κυρίως για το λόγο που αναγνωρίζεται η κρητική αλυσίδα Super Market, την ψηφιακή εμπειρία που προσφέρει στον πελάτη του ηλεκτρονικού καταστήματός της!
Με ιδιαίτερη τιμή για την πανελλαδική αναγνώριση της προσπάθειας για την ανάπτυξη του e-commerce στην Κρήτη, το βραβείο παρέλαβε για την Χαλκιαδάκης Α.Ε. ο κ. Γιώργος Μπαλόπητας, από τη Διεύθυνση του Eshop.
Πιο συγκεκριμένα, τα Super Markets Χαλκιαδάκης κέρδισαν επάξια το αργυρό βραβείο για την εμπειρία που προσφέρουν στον πελάτη του ηλεκτρονικού καταστήματος τους, διάκριση που επιβεβαιώνεται και από τα παρακάτω στοιχεία για το 2023:
 Περισσότερες από 43.000παραγγελίες, +40.12% έναντι του 2022.
 9.05 στα 10 σε συνολική ικανοποίηση πελατών (αξιολόγηση από 1.408 πελάτες, με τους 1.079 να δηλώνουν χαρούμενοιαπό την εμπειρία τους).
 98,32% των πελατών θα επισκεπτόταν ξανά το ηλεκτρονικό κατάστημαxalkiadakis.grγια τις αγορές τους.
 83,01%των πελατών θα σύστηνε το ηλεκτρονικό κατάστημα σε κάποιον τρίτο για να πραγματοποιήσει τις αγορές του.
Η ψηφιακή αναβάθμιση της Χαλκιαδάκης Α.Ε. συνεχίζεται, παρέχοντας στους καταναλωτές την άνεση και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών των φυσικών καταστημάτων πλέον και στο ηλεκτρονικό κατάστημα xalkiadakis.gr, με την ακόμη πιο λειτουργική και με μεγαλύτερη ταχύτητα ιστοσελίδα.
Η ανάπτυξη του νέου custom ηλεκτρονικού καταστήματος έγινε από τη Beupset, σε συνεργασία με τη MoreDigital και τη Guru Advertising που ανέλαβαν τη λειτουργικότητα και το σχεδιασμό του eshop αντίστοιχα. Στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένα ψηφιακό κατάστημα με ταχύτητα και ευκολία στη χρήση, που να μην έχει σε τίποτα να ζηλέψει από την εμπειρία του πελάτη στα φυσικά καταστήματα.

Ο κ. Γ. Μπαλόπητας, Υπεύθυνος Eshop των Super Markets Χαλκιαδάκη μαζί με τον κ. Ν.Κυρέζης, Υπεύθυνο Εξωστρέφειας και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Λίγα λόγια για τα βραβεία
Τιμητική ήταν η ομολογουμένως μεγάλη προσέλευση του κόσμου, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, στα "2nd Retail Customer Experience Awards", τα οποία διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, την ευγενική χορηγία του ΕΒΕΑ και την υποστήριξη της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του ΕΣΑ κ. Σταύρος Καφούνης, ο Πρύτανης του ΟΠΑ, Καθηγητής Δημήτρης Μπουραντώνης, ο Υπεύθυνος Εξωστρέφειας και Επικοινωνίας του ΟΠΑ κ. Ν. Κυρέζης, ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Ν. Παπαθανάσης, ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Χ. Θεοχάρης, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου κ. Σ. Αναγνωστόπουλος, ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Αλ. Σωτηρόπουλος, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων, πρόεδροι φορέων και συλλόγων, διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί, οι φοιτητές οι οποίοι έκαναν την αξιολόγηση των καταστημάτων και οι καθηγητές τους κα Φραϊδάκη και κ. Σαριδάκης, οι βραβευθείσες εταιρείες καθώς και πλήθος εκπροσώπων του εμπορικού κόσμου της πρωτεύουσας.

Για να δείτε αναλυτικά τα νέα των supermarkets Χαλκιαδάκης, μπορείτε να επισκεφτείτε το παρακάτω link

*Κεντρική φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά οι παρακάτω:
Οι κ.κ  Ν.Κυρέζης, Υπεύθυνος Εξωστρέφειας και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών,    Δ. Μπουραντώνης, Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών,  Γ. Μπαλόπητας, Υπεύθυνος Eshop τωνSuper Markets Χαλκιαδάκη

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ