Νέα δολιοφθορά στον Κρουσώνα- Ξήλωσαν τα καλώδια από τους στύλους ηλεκτροφωτισμού

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε όριο και επιβάλλεται να ενημερωθούν οι αστυνομικές αρχές

Petite Perle 300×250

Δεν έχουν τέλος οι βανδαλισμοί στον Κρουσώνα από αγνώστους, προκαλώντας την ανησυχία των κατοίκων του χωριού. Μετά το παρκάκι του Αη Γιώργη, το δημοτικό σχολείο, το νηπιαγωγείο και το αμφιθέατρο στην Αγία Τριάδα, χθες τα έβαλαν και με τα καλώδια της ΔΕΗ, στους στύλους φωτισμού, αψηφώντας τους κινδύνους που εγκυμονεί το ρεύμα υψηλής τάσης.
Με έκπληξη οι κάτοικοι του χωριού είδαν ξηλωμένα στα καλώδια ηλεκτροφωτισμού της πλατείας της Αγίας Τριάδος.
Η δράση τους επεκτάθηκε στον κεντρικό δρόμο προς το Μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης όπου επίσης ξήλωσαν από το στύλο της ΔΕΗ το ρολόι που συνδέει όλη την γραμμή ηλεκτροφωτισμού εξωτερικά του μοναστηριού.

Όπως ενημερωθήκαμε από τους κάτοικους ειδοποιήθηκε ο ηλεκτρολόγος του Δήμου, ο οποίος απομόνωσε τα καλώδια για την ασφάλεια των κατοίκων και κυρίως των μικρών παιδιών που παίζουν στην πλατεία του χωριού.
Οι άγνωστοι δράστες πριν από μέρες έσπασαν την πόρτα του κτιρίου του παλαιού παιδικού σταθμού καθώς και τον εξωτερικό φωτισμό.
Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει από κάθε όριο και επιβάλλεται να ενημερωθούν οι αστυνομικές αρχές για να εντοπιστούν οι δράστες που καταστρέφουν ότι βρουν στο πέρασμα τους θέτοντας σε κίνδυνο και την ασφάλεια των κατοίκων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ