Ο πρόγαμος του Γρηγόρη Περυσινάκη στην Τύλισο (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Τα γιορτινά της φόρεσε χθες το βράδυ η Τύλισος για τον πρόγαμο του προέδρου της ΜΑΕΔΗΜ Γρηγόρη Περυσινάκη και τη σύζυγο του  Άννα  που υποδέχτηκαν φίλους και συγγενείς που έσπευσαν για να ευχηθούν στο ταιριαστό ζευγάρι.

Το έθιμο με τα κανίσκια τηρήθηκε, αφού πάρα πολλοί ήταν αυτοί που προσήλθαν με ένα αρνί στην πλάτη, μεταξύ αυτών και ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας.

Η βραδιά κύλησε πολύ ευχάριστα, με το Γρηγόρη και την Άννα να μη σταματούν να δέχονται τα συγχαρητήρια για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους, ενώ τα βεγγαλικά έκαναν τη νύχτα μέρα δίνοντας το γιορτινό τόνο σε αυτή τη συνεύρεση.

Υπήρχε πολύ καλό φαγητό, κρασί, με το αντικριστό φυσικά να κλέβει την παράσταση και το κέτερινγκ του Ανδρέα Πετράκη να παίρνει άριστα στο σέρβις.

Μεταξύ των παρευρεθέντων  ήταν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Νίκος Γιαλιτάκης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Δημήτρης Πιτσικάκης και πάρα πολλοί δημοτικοί  σύμβουλοι συνάδελφοι του γαμπρού.

Ο γάμος θα γίνει την Τετάρτη 26 Ιουνίου στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου το κέντρο Κουρήτες στις 7.30 μ.μ και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση στον ίδιο χώρο.

Να ευχηθούμε κάθε ευτυχία στο Γρηγόρη και την Άννα.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ