Πένθος για τον θάνατο του αγαπητού καθηγητή ιατρικής Δημήτρη Τσέτη – Το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Κοχιαδάκη

Petite Perle 300×250
Έφυγε από την ζωή ο Δημήτρης Τσέτης, ο καθηγητής επεμβατικής ακτινολογίας – «Θα σε θυμόμαστε πάντα», το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Κοχιαδάκη

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 62 ετών ο καθηγητής επεμβατικής ακτινολογίας, Δημήτρης Τσέτης, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. Το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο καθηγητή θα πουν οι αγαπημένοι του την Δευτέρα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά και ώρα 4 το απόγευμα.

Το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Κοχιαδάκη:

 

"Έφυγε από κοντά μας, ένας καλός και αγαπητός συνάδελφος

Ο Δημήτρης πάλεψε τα τελευταία χρόνια. Έχασε τη μάχη και έσβησε, ακολουθώντας την κοινή ανθρώπινη μοίρα τόσο πρόωρα.

Η προσφορά του στην Ιατρική αλλά και στην εκπαιδευτική κοινότητα αποτελεί σταθμό στην Ιατρική Σχολή Κρήτης, το Πανεπιστήμιο αλλά και στην κοινωνία της Κρήτης γενικότερα.

Δεν υπήρξε απλά ένας εξαιρετικός γιατρός και διευθυντής, υπήρξε ένας σπουδαίος δάσκαλος, ένας άριστος ερευνητής αλλά προπαντός ένας δίκαιος και τίμιος Άνθρωπος.

Η απαράμιλλη προσφορά του στην Ιατρική, στην εκπαίδευση των φοιτητών και των ειδικευομένων ιατρών, η διάχυτη καλοσύνη που τον διέκρινε αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για την οικογένεια, τους συναδέλφους, τους φίλους και την ευρύτερη κοινωνία.

Θα σε θυμόμαστε πάντα.

Το χώμα της Κρητικής Γης πού θα σε σκεπάσει να είναι ελαφρύ

Γιώργος Κοχιαδάκης

Καθηγητής Καρδιολογίας

Κοσμήτορας Ιατρικής Σχολής Κρήτης»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ