Τεράστια προσέλευση στις εκλογές του Πολιτιστικό Συλλόγου Κρουσώνα "Νέα Γενιά"

Απόψε η εκλογή του νέου προεδρείου

Petite Perle 300×250

Την μεγάλη δυναμική της κοινωνίας του Κρουσώνα αλλά κυρίως των νέων που αγαπούν το χωριό τους και το αποδεικνύουν με κάθε τρόπο ανέδειξαν οι εκλογές για το νέο διοικητικό συμβούλιο στο δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο «Νέα Γενιά».

Η εκλογική διαδικασία που εξελίχθηκε ανήμερα του Αγίου Πνεύματος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο από πλευράς προσέλευσης καθώς πάνω από 900 Κρουσανιώτες τίμησαν με την ψήφο τους , τους νέους που αποφάσισαν να δουλέψουν για μια ακόμη ποιο δημιουργική θητεία στο Πολιτιστικό Σύλλογο που έχει δείξει μέχρι σήμερα πολλά δείγματα γραφής.

Το νέο 7μελές συμβούλιο που εξελέγη είναι όλοι τους νέα πρόσωπα με όρεξη να συνεχίσουν το έργο των προηγούμενων που ανέδειξαν τον Σύλλογο «Νέα Γενιά» σε έναν από τους πλέον δραστήριους πολιτιστικούς φορείς στην ευρύτερη περιοχή του Μαλεβιζίου.

Το νέο συμβούλιο κατάφερε μάλιστα να συσπειρώσει ολόκληρο το κεφαλοχώρι, που έσπευσε να δείξει την δυναμική στήριξη και την προτίμηση του στην νέα γενιά.

Συνολικά 18 υποψήφιοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία που ανέδειξε πρώτη σε ψήφους την Κατερίνα Πιτσικάκη που έλαβε 319 ψήφους. Την 7αδα συμπλήρωσαν κατά σειρά ψήφων οι Δημήτρης Βαρδαλαχάκης με 235 ψήφους, Γιώργος Σουλτάτος, 196, Γιώργος Φραγκιουδάκης 188, Γιώργος Πρινιανάκης 182, Εμμανουήλ Βαρδαλαχάκης 166, και Ιωάννης Νικάκης 155. Αναπληρωματικά μέλη θα είναι οι Νικόλαος Τζαγκαράκης 153, Φίλιππός Καλλιγιαννάκης 148, Ελευθερία Γιαννουλάκη 137 και Ελευθερία Σαλούστρου 137 ψήφους. Στην Εξελικτική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι Αντώνης Τσικνάκης 345, Αρετή Ντουλμπερη 137 και Ιωάννης Τζανάκης 98.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ