Πανελλαδικές: Ο πρώτος των πρώτων στο 2ο Ε.Π. είναι από τη Φθιώτιδα

Petite Perle 300×250

Ο Κωνσταντίνος Κολοκυθάς διέπρεψε στο πιο δύσκολο – φέτος – πεδίο με τρία εικοσάρια σε Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία!

Είναι μαθητής του 1ου ΓΕΛ Λιβαδειάς, ωστόσο είναι δημότης του Δήμου Λοκρών, αφού ο πατέρας του είναι από την Κυρτώνη (Κολάκα) όπου και ψηφίζουν, ενώ η μητέρα του είναι από την Αγία Παρασκευή του Δήμου Λαμιέων.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Κολοκυθά, που πέρα από κάθε πρόβλεψη, όσων είδαν τα φετινά θέματα των Μαθηματικών και της Φυσικής έγραψε το απόλυτο «20» όχι μόνο σε αυτά, αλλά και στη Χημεία!

Μόνο στην Έκθεση του τα χάλασαν οι εξεταστές βάζοντάς του 18,7, διαμορφώνοντας έτσι το μέσο όρο στο… απλησίαστο 19,68 και τα μόρια του, από 19.480 μέχρι 19.740!

Χωρίς να έχουμε επίσημα αποτελέσματα από άλλες περιοχές δείχνει ότι είναι ο πρώτος των πρώτων στο 2ο επιστημονικό πεδίο, το οποίο «χτυπήθηκε» όσο κανένα άλλο στις φετινές Πανελλαδικές.

Ο ίδιος αν και είδε τα θέματα απαιτητικά και με παγίδες, έχοντας τις σωστές βάσεις, όπως μας λέει, με σωστό – και όχι απαραίτητα πολύ – διάβασμα, έφτασε στο απόλυτο 20, στα μαθήματα του επιστημονικού του πεδίου.

Μιλώντας στην κάμερα του LamiaReport μας αποκάλυψε τη συνταγή της επιτυχίας, έδειξε κατασταλαγμένος για το τι θα ακολουθήσει και έδωσε τις δικές τους συμβουλές για την αντιμετώπιση της δοκιμασίας των πανελληνίων.

Ας ακούσουμε τι είπε στο LamiaReport στο παρακάτω βίντεο:

 

πηγή:lamiareport

ΔΑΦΕΡΜΟΣ 450×450
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ