Ο Παύλος Μπαριτάκης στο εντυπωσιακό φεστιβάλ του Καστρίου που ανέδειξε την Τέχνη του Graffiti

Petite Perle 300×250

Όταν η σύγχρονη τέχνη, συναντά το μεράκι, τότε το αποτέλεσμα είναι αυτό που είδαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο φεστιβάλ που γίνεται θεσμός, στο Καστρί του Δήμου Βιάννου.

 

Ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, επισκέφθηκε το 2ο «Graffiti Festival», το οποίο «μαγνήτισε» τα βλέμματα όλων, συνιστώντας ένα μοναδικό γεγονός για την περιοχή, το οποίο θα μείνει αξέχαστο σε όλους τους συμμετέχοντες.

 

«Το φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στο πανέμορφο χωριό του Δήμου μας, το Καστρί, πέτυχε το στόχο του: Ανέδειξε για μια ακόμη χρονιά μια μοντέρνα μορφή τέχνης με τον Πολιτισμό, ενώνοντας την ταυτόχρονα με τους κατοίκους και τους επισκέπτες του χωριού, που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική εκδήλωση γεμάτη μουσική, στην οποία αναδείχθηκε η δύναμη της καλλιτεχνικής έκφρασης. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Πολιτιστικού  Συλλόγου για αυτή την πρωτοβουλία», επισήμανε ο κ. Μπαριτάκης.

 

Σημειώνεται ότι το φεστιβάλ ήταν αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού, σε συνεργασία με αναγνωρισμένους καλλιτέχνες, λαμβάνοντας χώρα από τις 28 ως τις 30 Ιουνίου, στο αλιευτικό καταφύγιο του Καστρίου και αναδεικνύοντας την τέχνη του γκράφιτι.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ