Με το Νίκο Συριγωνάκη συναντήθηκε ο Φραγκίσκος Παρασύρης

Petite Perle 300×250

Σημαντικά θέματα τέθηκαν στο τραπέζι της συζήτησης, κατά τη διάρκεια συνάντησης εργασίας, μεταξύ του Φραγκίσκου Παρασύρη Βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκου Συριγωνάκη.

«Η αναπτυξιακή προοπτική του Ηρακλείου είναι δεδομένη. Προϋποθέτει, όμως, την ενίσχυση των χρηματοδοτήσεων από την κυβέρνηση προς την Περιφέρεια Κρήτης, αλλά και τους Δήμους του Ηρακλείου», επεσήμανε ο Φραγκίσκος Παρασύρης σε δήλωσή του, ύστερα από τη συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου.

Η ολοκλήρωση της επόμενης φάσης των έργων στο δρόμο προς Προφήτη Ηλία, τεχνικά έργα στο Δήμο Φαιστού, τα οποία είναι σε ώριμη φάση για την έναρξη των κατασκευών, αλλά και η μελέτη για την κατασκευή ενός συνδετήριου δρόμου, τμήματος του Ε50 στο Δήμο Χερσονήσου και συγκεκριμένα από το Συνοικισμό στο Σμάρι, ένας συνδετήριος προς το Αεροδρόμιο Καστελίου που θα εξυπηρετήσει πάρα πολλούς οικισμούς (Επισκοπή, Γαλίφα, Γάλιπε, Σγουροκεφάλι κτλ.), αναλύθηκαν και παρουσιάστηκαν παρουσία και υπηρεσιακών στελεχών της Περιφέρειας Κρήτης.

Αναδείχθηκε, επίσης, και η ανάγκη που έχει προκύψει για τεχνικές παρεμβάσεις που απαιτούνται στο Δημοτικό Σχολείο Γέργερης και Καπαριανών στις Μοίρες.

«Οι ανάγκες είναι διαρκείς. Καιρικά φαινόμενα ή έκτακτες καταστάσεις χρήζουν άμεσων παρεμβάσεων. Δυστυχώς, ένα στενό πλαίσιο αρμοδιοτήτων σε συνδυασμό με ένα σκληρό και μη λειτουργικό πλαίσιο για τα δημόσια έργα, συνεπάγεται καθυστερήσεων, οι οποίες δεν μπορούν να αντιμετωπισθούν. Παρόλα αυτά, δίπλα με τους αυτοδιοικητικούς του Ηρακλείου, έχουμε υποχρέωση, ο καθένας στη βάση του θεσμικού του ρόλου, να συμβάλλουμε στην κατεύθυνση των βέλτιστων λύσεων για τις τοπικές κοινωνίες», υπογράμμισε ο Βουλευτής Ηρακλείου.

 

 

 

 

ΔΑΦΕΡΜΟΣ 450×450
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ